Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Μέσα σε χαρμόσυνη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων μέσα στον ομώνυμο Ναό Μέσα σε χαρμόσυνη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων μέσα στον ομώνυμο Ναό Rating: 0

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων

01
Μέσα σε χαρμόσυνη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων μέσα στον ομώνυμο Ναό.
Ήταν μια γιορτή φτιαγμένη με πολύ αγάπη και προσπάθεια, απ’ όλα τα παιδιά, που σκοπό της είχε να εισάγει τους παραβρισκομένους στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Η όμορφη εορτή αποτελούνταν από ύμνους, τραγούδια, ποιήματα, και σκετς.
Η εκδήλωση άρχισε με το Απολυτίκιο των Χριστουγέννων που έψαλαν όλοι μαζί οι παραβρισκόμενοι.
Την μουσική επιμέλεια των τραγουδιών είχε η εκπαιδευτικός κ. Μαριάννα Ντέλλα, ενώ την χορωδία διεύθυνε ο υπεύθυνος Νεότητος της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γραδούλας.
Την διδασκαλία των θεατρικών αποσπασμάτων είχε η Φιλόλογος και Πρεσβυτέρα Καλλιόπη Καλούσιου-Γραδούλα.
02
Σε μια ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα, τα παιδιά με τα θεατρικά δρώμενα, τα ποιήματα και τα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, έφεραν στις καρδιές των παρευρισκομένων, το γεγονός της Γεννήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού.
Το θερμό χειροκρότημα ήταν δείγμα ότι τα όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες όσων παρακολούθησαν την εκδήλωση.
Στο τέλος της γιορτής, το λόγο έλαβε ο π. Γεώργιος Γραδούλας, ο οποίος αφού επαίνεσε όλους τους συντελεστές της εκδηλώσεως, μίλησε για τη σημασία της εορτής των Χριστουγέννων, προτρέποντας όλους να προσπαθήσουν «να βρουν τον τρόπο εκείνο, που θα τους βοηθήσει να βιώσουν ουσιαστικά την Μεγάλη Δεσποτική Εορτή».
Φεύγοντας όλα τα παιδάκια έλαβαν αναμνηστικό δωράκι, ευλογία του Ιερού Ναού.
Η ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτές τις γιορτινές μέρες και στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.
000000000000000000000000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή