Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του κατηχητικού της Ενορίας Παναγίας Επίσκεψης Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων έγινε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας. Ήταν μια γιορτή φτ Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων έγινε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας. Ήταν μια γιορτή φτ Rating: 0

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του κατηχητικού της Ενορίας Παναγίας Επίσκεψης

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του κατηχητικού της Ενορίας Παναγίας Επίσκεψης

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων έγινε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας. Ήταν μια γιορτή φτιαγμένη με πολύ αγάπη και προσπάθεια, απ’ όλα τα παιδιά, που σκοπό της έχει να εισάγει τους παραβρισκομένους στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Η όμορφη εορτή αποτελούνταν από ύμνους, τραγούδια, ποιήματα, και σκετς.

Η εκδήλωση άρχισε με το Απολυτίκιο των Χριστουγέννων που έψαλαν όλοι μαζί οι παραβρισκόμενοι.

Τη μουσική επιμέλεια των τραγουδιών είχε η εκπαιδευτικός  κ. Μαριάννα Ντέλλα, ενώ την χορωδία διεύθυνε ο υπεύθυνος Νεότητος της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γραδούλας.

Την διδασκαλία των θεατρικών αποσπασμάτων είχε η Φιλόλογος και Πρεσβυτέρα Καλλιόπη Καλούσιου-Γραδούλα.

Τα παιδιά κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιάσουν ήθη και έθιμα του Δωδεκαημέρου από όλη την Ελλάδα.

Το θερμό χειροκρότημα στο τέλος της εκδήλωσης ήταν δείγμα ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες όσων παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Στο τέλος της γιορτής όλα τα παιδάκια έλαβαν αναμνηστικό δωράκι, ευλογία του Ιερού Ναού.

Η ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτές τις γιορτινές μέρες και σε διάφορα ιδρύματα της πόλεως.
* Οι φωτό ανοίγουν σε νέα καρτέλα με δεξί κλικ

Αφήστε το σχόλιο σας