Χριστουγεννιάτικη χορευτική μαγεία από την Τέρψις στον «Μύλο των Ξωτικών» Reviewed by Momizat on . Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Ακαδημία Χορού Τέρψις, στηρίζοντας πάντα πρωτοβουλίες ανάδειξης του πολιτιστικού επιπέδου της πόλης των Τρικάλων, συμμετέχει γι Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Ακαδημία Χορού Τέρψις, στηρίζοντας πάντα πρωτοβουλίες ανάδειξης του πολιτιστικού επιπέδου της πόλης των Τρικάλων, συμμετέχει γι Rating: 0

Χριστουγεννιάτικη χορευτική μαγεία από την Τέρψις στον «Μύλο των Ξωτικών»

00000000000000
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Ακαδημία Χορού Τέρψις, στηρίζοντας πάντα πρωτοβουλίες ανάδειξης του πολιτιστικού επιπέδου της πόλης των Τρικάλων, συμμετέχει για τέταρτη χρονιά στον «Μύλο των Ξωτικών» και ετοιμάζεται να προσφέρει μαζί με τον Αϊ-Βασίλη και τα ξωτικά μαγικές στιγμές μέσα σ’αυτό το Χριστουγεννιάτικο κλίμα.
000000000000000
Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 6.15 μ.μ., η Τέρψις θα κάνει την δυναμική της παρουσία επί σκηνής, με τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. Το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα συμπληρώσει το μουσικοχορευτικό σόου της Ακαδημίας που θα περιλαμβάνει χορογραφίες σε ρυθμούς latin, hiphop, oriental, zumba, break dance κ.α. αλλά και χορογραφίες-έκπληξη από τους καθηγητές μας.. Την παρουσίαση θα απογειώσει η επίδειξη των αγωνιστικών ομάδων BreakDance, HipHop και Latin.
Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Λεωνίδας Καραγιάννης.
0000000000000000000
Την ίδια ημέρα και πριν από την φαντασμαγορική εκδήλωση της Ακαδημίας Χορού Τέρψις, σας περιμένουμε όλους στην Κεντρική Πλατεία (12:00 – 14:00) όπου ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων και ο Μύλος των Ξωτικών συνδιοργανώνουν ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ για όλους που θα περιλαμβάνει χορευτικά σόου από τμήματα της σχολής , ταχυδακτυλουργούς, χορωδία djs κτλ..

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή