Χριστουγεννιάτικο σπίτι στην οδό Καβράκου στα Τρίκαλα! Reviewed by Momizat on . Η υπερβολή στον στολισμό του σπιτιού μας μπορεί να έχει καλό αποτέλεσμα, αλλά μπορεί να είναι και καταστροφική. Ρίξτε μία ματιά στο πιο όμορφα στολισμένο σπίτι Η υπερβολή στον στολισμό του σπιτιού μας μπορεί να έχει καλό αποτέλεσμα, αλλά μπορεί να είναι και καταστροφική. Ρίξτε μία ματιά στο πιο όμορφα στολισμένο σπίτι Rating: 0

Χριστουγεννιάτικο σπίτι στην οδό Καβράκου στα Τρίκαλα!

0000000000000000

Η υπερβολή στον στολισμό του σπιτιού μας μπορεί να έχει καλό αποτέλεσμα, αλλά μπορεί να είναι και καταστροφική. Ρίξτε μία ματιά στο πιο όμορφα στολισμένο σπίτι των Χριστουγέννων που μας άφησαν άφωνους.Για ορισμένους από εμάς, οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί είναι μια μορφή τέχνης. Μάλιστα, φέτος τα Χριστούγεννα, οι Αμερικανοί υπολογίζεται ότι θα ξοδέψουν το εντυπωσιακό ποσό των 6,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε χριστουγεννιάτικα στολίδια.
0000000000000000000
Εμείς σας προτρέπουμε να αντλήσετε έμπνευση από αυτό το σπίτι,που ανακαλύψαμε στα Τρίκαλα, στην οδό Καβράκου 32 ,στην πλατεία Αγρότισσας .Η ιδιοκτήτρια κα Μαίρη Σιμήτα παραδοσιακά στολίζει το σπίτι της κάθε χρόνο και φέτος νομίζουμε ότι αξίζει αν μη τη άλλο το πρώτο βραβείο. Σε μια πόλη που χρίζεται βασίλισσα των Χριστουγέννων τέτοιες προσπάθειες πρέπει να επιβραβεύονται !Και ο Δήμος αξίζει να επιλέξει την καλύτερη και πιο εντυπωσιακή προσπάθεια, αφού κάθε χρόνο βραβεύει με χρηματικό ποσό το πιο καλαίσθητα φωτισμένο σπίτι στην πόλη των Τρικάλων.
Της ευχόμαστε καλή επιτυχία
ideesmag

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή