Χρυσή με Παγκόσμιο ρεκόρ η Ρόχας στο τριπλούν! Reviewed by Momizat on . Η απίθανη Γιουλιμάρ Ρόχας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν Γυναικών, διαλύοντας το... στοιχειωμένο παγκόσμιο ρεκόρ της Ινέσα Κράβετς από το μακρινό 1995 Η απίθανη Γιουλιμάρ Ρόχας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν Γυναικών, διαλύοντας το... στοιχειωμένο παγκόσμιο ρεκόρ της Ινέσα Κράβετς από το μακρινό 1995 Rating: 0

Χρυσή με Παγκόσμιο ρεκόρ η Ρόχας στο τριπλούν!

Χρυσή με Παγκόσμιο ρεκόρ η Ρόχας στο τριπλούν!

Η απίθανη Γιουλιμάρ Ρόχας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν Γυναικών, διαλύοντας το… στοιχειωμένο παγκόσμιο ρεκόρ της Ινέσα Κράβετς από το μακρινό 1995!

Το χρυσό μετάλλιο ήταν στο λαιμό της. Η Γιουλιμάρ Ρόχας είχε ένα τελευταίο άλμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένας αθλητής πρέπει να δοκιμάσει για ένα νέο ρεκόρ.

Άρθρα για Γιούλιμαρ Ρόχας | LiFO

Η αθλήτρια από το Βενεζουέλα έκανε και τα δύο! Το τελευταίο άλμα της μετρήθηκε στα 15.67, αφήνοντας πίσω της το ρεκόρ Αγώνων της Φρανσουά Εμπαγκό (15.39) από το 2008 και το Πεκίνο. Αλλά πιο σημαντική είναι η κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ της απίθανης Ινέσα Κράβετς από την Ουκρανία. Το 1995 στο Γκέτεμποργκ είχε σημειώσει 15.50. Ρεκόρ που παρέμενε για 26 ολόκληρα χρόνια.

Η Ρόχας περιμένοντας την αναγγελία της επίσημης μέτρησης, γνώριζε ότι είχε σημειώσει κάτι εξαιρετικό. Όταν το έμαθε, επίσημα, άρχισε να χοροπηδάει. Και να γελάει, δίχως σταματημό!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή