"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Χρυσόστομος Κυρίτσης : Η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πέρασαν κιόλας 20 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων. 20 μήνες με πολλές ώρες δουλειάς, με αδιάλειπτη παρουσία και ενασχόληση με την καθημερινότητα, με πολλές δυσκολίες και αγωνίες, έχοντας όμως πάντα ως στόχο τη βελτίωση της εικόνας του Δήμου και των υπηρεσιών που προσφέρει προς τους πολίτες.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που η συνεργασία αυτή ολοκληρώθηκε και πρέπει να κάνει τον απολογισμό της.

Όλο το διάστημα της παρουσίας μου ως Αντιδήμαρχος προσπάθησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους και να μείνω προσηλωμένος στα καθήκοντά μου, έχοντας πάντα στο μυαλό μου τα λόγια του Δημάρχου, να αντιμετωπίζω το Δήμο σαν το σπίτι μου.

Με την ολοκλήρωση λοιπόν της διαδικασίας αυτής θα ήθελα να εκφράσω κατ’ αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που ευθύνεται για την ενασχόλησή μου με τα κοινά και με την πόλη μου καθώς και την εμπιστοσύνη που έδειξε με την επιλογή μου ως Αντιδήμαρχο του Δήμου Τρικκαίων. Αντιλαμβανόμενος πλήρως την σημαντικότητα της θέσης προσπάθησα να φανώ αντάξιος της επιλογής του.

Επιπλέον θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό του Δήμου Τρικκαίων για τη συνεργασία, τη βοήθεια, την κατανόηση και την προθυμία που καθημερινά εισέπραττα. Θεωρώ πως οι 20 τελευταίοι μήνες με έκαναν καλύτερο, πιο έμπειρο και πιο έτοιμο να προσφέρω στη δουλειά μου και στην καθημερινότητα μου.

Τέλος να ευχηθώ καλή επιτυχία στην νέα ομάδα Αντιδημάρχων και Προέδρων. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την πολύ καλή προσπάθεια που μέχρι τώρα έχει γίνει από όλους.

Η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζεται με την ίδια ακριβώς ένταση και για τους υπόλοιπους 40 μήνες ώστε να πάρει σάρκα και οστά το όραμα όλων μας και κυρίως του Δημάρχου για έναν Δήμο έξυπνο, ανοιχτό, αυτάρκη και ανθεκτικό, αλλά κυρίως βιώσιμο για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης