Χρυσό μετάλλιο για τρικαλινό κολυμβητή Nίκο Δρόσο Reviewed by Momizat on . Πανελλήνιο ρεκόρ και Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Νίκος Δρόσος στην κατηγορία Παίδων Β και στο αγώνισμα των 50 μέτρα Ελεύθερο, κατά την διάρκεια του Πανελ Πανελλήνιο ρεκόρ και Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Νίκος Δρόσος στην κατηγορία Παίδων Β και στο αγώνισμα των 50 μέτρα Ελεύθερο, κατά την διάρκεια του Πανελ Rating: 0

Χρυσό μετάλλιο για τρικαλινό κολυμβητή Nίκο Δρόσο

Χρυσό μετάλλιο για τρικαλινό κολυμβητή Nίκο Δρόσο

Πανελλήνιο ρεκόρ και Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Νίκος Δρόσος στην κατηγορία Παίδων Β και στο αγώνισμα των 50 μέτρα Ελεύθερο, κατά την διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων – Εφήβων – Νεανίδων, που διεξήχθη το τετραήμερο 21-24 Ιουλίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.
Με μια εκπληκτική κούρσα και με χρόνο 24.03, ο Νίκος Δρόσος τερμάτισε πρώτος κάνοντας ταυτόχρονα και νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Ο τρικαλινός κολυμβητής, που έκανε τα πρώτα του αγωνιστικά βήματα με την ομάδα της Α.Ε.Τ., από τον περασμένο Σεπτέμβριο ανήκει στο δυναμικό της ομάδας του Ολυμπιακού, αλλά προπονείται στα Τρίκαλα, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μπάρας, με την ομάδα της Α.Ε.Τ. και υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Καραΐσκου.
Θερμά συγχαρητήρια στον νεαρό κολυμβητή, την νέα του ομάδα, τους γονείς του και στον προπονητή του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή