Χρ. Μιχαλάκης: Αυτοδιοικητική ψήφος και τη δεύτερη Κυριακή Reviewed by Momizat on . Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις τρικαλινές και όλους τους τρικαλινούς πολίτες για την εμπιστοσύνη που μας δείξανε, στηρίζοντας με την ψήφο τους τον Συν Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις τρικαλινές και όλους τους τρικαλινούς πολίτες για την εμπιστοσύνη που μας δείξανε, στηρίζοντας με την ψήφο τους τον Συν Rating: 0

Χρ. Μιχαλάκης: Αυτοδιοικητική ψήφος και τη δεύτερη Κυριακή

Χρ. Μιχαλάκης: Αυτοδιοικητική ψήφος και τη δεύτερη Κυριακή

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις τρικαλινές και όλους τους τρικαλινούς πολίτες για την εμπιστοσύνη που μας δείξανε, στηρίζοντας με την ψήφο τους τον Συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», δίνοντάς μας μια μεγάλη και καθαρή νίκη και παράλληλα τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Στις 25 Μαΐου καλώ όλους τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στις κάλπες και να μας στηρίξουν και πάλι. Να μας δώσουν ακόμη μία νίκη που θα είναι και η καθοριστική για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Στηρίζουμε αυτούς που έχουν προσφέρει. Ψηφίζουμε αυτοδιοικητικά. Ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Κώστα Αγοραστό. Τα Τρίκαλα πρέπει να προχωρήσουν, η Θεσσαλία πρέπει να προχωρήσει.

 

Αφήστε το σχόλιο σας