Χρ. Μιχαλάκης: Κοντά στους ανθρώπους του μόχθου Reviewed by Momizat on . Στη λαϊκή αγορά της Πύλης περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής 09-05-2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσ Στη λαϊκή αγορά της Πύλης περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής 09-05-2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσ Rating: 0

Χρ. Μιχαλάκης: Κοντά στους ανθρώπους του μόχθου

Χρ. Μιχαλάκης: Κοντά στους ανθρώπους του μόχθου

Στη λαϊκή αγορά της Πύλης περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής 09-05-2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ». Συναντήθηκε με παραγωγούς και μικροπωλητές των λαϊκών αγορών και συνομίλησε με καταστηματάρχες και με τους κατοίκους της περιοχής.

«Στεκόμαστε δίπλα στους παραγωγούς και στηρίζουμε τους ανθρώπους του μόχθου» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαλάκης, ο οποίος να υπενθυμίσουμε ότι είχε αντιδράσει στις αλλαγές που  έφερνε το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, στη αρχική του μορφή και είχε στείλει επιστολή στον Υπουργό προκειμένου αν συμπεριληφθούν στο Νομοσχέδιο τα αιτήματα των παραγωγών και μικροπωλητών.

Από το γραφείο Τύπου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή