Χωρίς δεδηλωμένη η κυβέρνηση, προς ψήφο εμπιστοσύνης σε μια βδομάδα Reviewed by Momizat on . Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την απώλεια δεδηλωμένης που προέκυψε κατά την ψηφοφορία για το Μνημόνιο, το οποίο ναι μεν υπερψηφίστηκε με 222 ψήφους αλλά με π Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την απώλεια δεδηλωμένης που προέκυψε κατά την ψηφοφορία για το Μνημόνιο, το οποίο ναι μεν υπερψηφίστηκε με 222 ψήφους αλλά με π Rating: 0

Χωρίς δεδηλωμένη η κυβέρνηση, προς ψήφο εμπιστοσύνης σε μια βδομάδα

Χωρίς δεδηλωμένη η κυβέρνηση, προς ψήφο εμπιστοσύνης σε μια βδομάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την απώλεια δεδηλωμένης που προέκυψε κατά την ψηφοφορία για το Μνημόνιο, το οποίο ναι μεν υπερψηφίστηκε με 222 ψήφους αλλά με περισσότερες διαρροές από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Την επόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, γιατί κατά την ψηφοφορία στη Βουλή επί του νομοσχεδίου της συμφωνίας έπεσε κάτω από το όριο των 120 βουλευτών και θεωρεί ότι υπάρχει θεσμική δυσαρμονία.

Κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν συγκεκριμένα ότι αυτό θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της συμφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της εκταμίευσης της δόσης στις 20 Αυγούστου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή