Χωρίς τρένα από σήμερα έως και την Τετάρτη Reviewed by Momizat on . Σε νέες τρίωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας προχωρούν από σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 20 Ιουλίου τα Σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣ Σε νέες τρίωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας προχωρούν από σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 20 Ιουλίου τα Σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣ Rating: 0

Χωρίς τρένα από σήμερα έως και την Τετάρτη

Χωρίς τρένα από σήμερα έως και την Τετάρτη

Σε νέες τρίωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας προχωρούν από σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 20 Ιουλίου τα Σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο επιβατικών αμαξοστοιχιών.

Οι εμπορικές αμαξοστοιχίες θα μείνουν ακινητοποιημένες έως και την ερχόμενη Πέμπτη. Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις μετά την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ να εγκρίνει τη δεσμευτική προσφορά των Ιταλικών Σιδηροδρόμων για την εξαγορά του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τίμημα 45 εκατ. ευρώ. Τα σωματεία θα συνεδριάσουν εκ νέου την Πέμπτη προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τα όσα ισχύουν για τους επιβάτες που έχουν προαγοράσει εισιτήρια, σε περιπτώσεις ακυρώσεων δρομολογίων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων, στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.trainose.gr/wp-content/uploads/2014/03/oroi_metaforas_epivatwn.pdf?a9aeb9#sthash.fvUACYAD.dpuf

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή