Χόρεψαν οι Βλαχαβιώτες Reviewed by Momizat on . Μια ξεχωριστή βραδιά διοργάνωσε ο Μορφωτικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Παπαθύμιος Βλαχάβας» απόψε το βράδυ μετά τον Εσπερινό του πανηγυρίζοντος Ι.Ν. Προφήτου Η Μια ξεχωριστή βραδιά διοργάνωσε ο Μορφωτικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Παπαθύμιος Βλαχάβας» απόψε το βράδυ μετά τον Εσπερινό του πανηγυρίζοντος Ι.Ν. Προφήτου Η Rating: 0

Χόρεψαν οι Βλαχαβιώτες

Χόρεψαν οι Βλαχαβιώτες

Μια ξεχωριστή βραδιά διοργάνωσε ο Μορφωτικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Παπαθύμιος Βλαχάβας» απόψε το βράδυ μετά τον Εσπερινό του πανηγυρίζοντος Ι.Ν. Προφήτου Ηλία που βρίσκεται στην πλατεία της Βλαχάβας.

Στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου τα τραπέζια ήταν έτοιμα να υποδεχθούν τους πολυάριθμους Βλαχαβιώτες και επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους το ετήσιο καλοκαιρινό πανηγύρι του χωριού.

Τη διασκέδαση ανέλαβαν ο Στέλιος Ευαγγελάκης και η Βούλα Μπαλατσούκα που συνεπήραν το κοινό με την ερμηνεία τους σε μεγάλες επιτυχίες από το λαϊκό και το δημοτικό ρεπερτόριο υπό τους ήχους του κλαρίνου του Βασίλη Κιτσόπουλου.

Επίσης δημοτικούς και λαϊκούς χορούς χόρεψαν τα χορευτικά σύνολα του συλλόγου πριν δώσουν τη σκυτάλη στους παρευρισκομένους.

Η βραδιά διέθετε και πλούσια λαχειοφόρος με πολλά δώρα.

sillogos_vlaxavas1

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή