Χόρεψαν οι δάσκαλοι Reviewed by Momizat on . Τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, διασκέδασαν και χόρεψαν στον ετήσιο χορό τους. Ταυτόχρονα έκοψαν και τη βασιλόπιτα του Συλ Τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, διασκέδασαν και χόρεψαν στον ετήσιο χορό τους. Ταυτόχρονα έκοψαν και τη βασιλόπιτα του Συλ Rating: 0

Χόρεψαν οι δάσκαλοι

Χόρεψαν οι δάσκαλοι

Τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, διασκέδασαν και χόρεψαν στον ετήσιο χορό τους.
Ταυτόχρονα έκοψαν και τη βασιλόπιτα του Συλλόγου, τυχερή ήταν η Αίγλη Χατζή που  κέρδισε την τηλεόραση προσφορά του συλλόγου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα χορεύουν, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

Στους εκπαιδευτικούς ευχήθηκαν καλή χρονιά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Τρικάλης, ο αναπληρωτής Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Τρικάλων κος Γιώργος Κωσταντάκος και ο αιρετός ΠΥΣΠΕ Βασίλης Παληγιάννης. Στο χορό παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, ο αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας Δημήτρης Χασιώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Καρδίτσας Βάιος Κουτής, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Καλαμπάκας Γιώργος Ντίνος, το μέλος του ΙΠΕΜ ΔΟΕ Σάκης Γκουτζέλας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας, ποτό και εσωτερικός χώρος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή