Χόρεψαν οι καρδιτσιώτες της Αττικής Reviewed by Momizat on . Κέφι και χορός, έως πρωίας, για τους Καρδιτσιώτες της Ανατολικής Περιφέρειας Αττικής,  στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς Κέφι και χορός, έως πρωίας, για τους Καρδιτσιώτες της Ανατολικής Περιφέρειας Αττικής,  στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς Rating: 0

Χόρεψαν οι καρδιτσιώτες της Αττικής

Χόρεψαν οι καρδιτσιώτες της Αττικής

Κέφι και χορός, έως πρωίας, για τους Καρδιτσιώτες της Ανατολικής Περιφέρειας Αττικής,  στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς», που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Ο Τσέλιγκας» στη Νέα Μάκρης Αττικής.

Πάνω από τριακόσια άτομα, Καρδιτσιώτες και πολλοί φίλοι τους, τίμησαν με την παρουσία τους το γλέντι και χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά σε οικογενειακό κλίμα, με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής, από την ορχήστρα του Βασίλη Κωσταρέλλου. Οι καλεσμένοι ξεφάντωσαν και γεύτηκαν τα παραδοσιακά λουκάνικα της Καρδίτσας, τον πλαστό αλλά και το «τσαλαφούτι» προσφορά χορηγών.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Ηλίας Βοϊβόντας πρόεδρος του συλλόγου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην πορεία του Συλλόγου.

Βραβεύτηκε και τιμήθηκε από τον σύλλογο, με αναμνηστική πλακέτα, η συμπατριώτισσα και μέλος του συλλόγου Χριστίνα Μπαλάνου για την διάκριση της με Χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon DoITF, που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο, στην Περιοχή της Βέροιας.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ξεχωρίσαμε: το δήμαρχο Ιορδάνη Λουΐζο, τους αντιδημάρχους κ.κ. Ζέρβα Θανάση, Εμμεή Χαράλαμπο, Πατεράκη Πόπη, Στάμο Χρήστο, το δημοτικό σύμβουλο Βάρσο Αλέξανδρο, τους περιφερειακούς συμβούλους Ανατολικής Αττικής κ.κ. Σμέρο Γιώργο, Διάκο Κώστα, τον πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Νέας Μάκρης Κουλούκουζα Κώστα, τον πρόεδρο ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ Λέπουρη Γιώργο, τον πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Στέγης Κούτρα Στέφανο, τον πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυάς Μπουκουβάλα Λευτέρη, τον πρόεδρο Αγροτικού Συλλόγου Μαραθώνα Σακαρίκο Λευτέρη, την πρόεδρο της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών κ. Μομφεράτου, τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθώνα και πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεοντίτου, Γρίβα Δημήτρη, τον πολιτευτή Περιφέρειας Αττικής ΝΔ Καντερέ Νικόλαο, τον πολιτευτή Περιφέρεια Αττικής ΠΑΣΟΚ Λιάρο Αντώνη, τον Γραμματέα Νομαρχιακής Οργάνωσης Αν. Αττικής ΠΑΣΟΚ Σμέρο Ιωάννη και την υπεύθυνη τομέα Γυναικών Καλλέ Σοφία

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Θεοδώρα Τσιτσιπά
kard5 kard1 kard2 kard3 kard4

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή