Χόρεψαν οι Κρυοβρυσιώτες Reviewed by Momizat on . Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός που διοργάνωσαν από κοινού ο Σύλλογος των Απανταχού Κρυοβρυσιωτών «Ο Άγιος Μηνάς» και η ομάδα της Α.Ε. Κρύας Βρύσης. Το κέντρο Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός που διοργάνωσαν από κοινού ο Σύλλογος των Απανταχού Κρυοβρυσιωτών «Ο Άγιος Μηνάς» και η ομάδα της Α.Ε. Κρύας Βρύσης. Το κέντρο Rating: 0

Χόρεψαν οι Κρυοβρυσιώτες

Χόρεψαν οι Κρυοβρυσιώτες

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός που διοργάνωσαν από κοινού ο Σύλλογος των Απανταχού Κρυοβρυσιωτών «Ο Άγιος Μηνάς» και η ομάδα της Α.Ε. Κρύας Βρύσης.
Το κέντρο Royal Palace γέμισε από κόσμο, που διασκέδασε και χόρεψε μέχρι αργά.

Παραβρέθηκαν Κρυοβρυσιώτες, αλλά και παίκτες της ομάδας και φίλοι της. Φυσικά παραβρέθηκαν τόσο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, όσο και η Διοίκηση και η Τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κρύας Βρύσης.

Τη διασκέδαση των παραβρισκόμενων ανέλαβε ο Κώστας Βακουφτσής με την πολύ ωραία ορχήστρα του.

Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του Συλλόγου και ακολούθησαν τα χορευτικά του, μ ετις καινούργιες τους πανέμορφες παραδοσιακές φορεσιές.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής ΝΔ Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κρύας Βρύσης Γιάννης Μήτραινας, καθώς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Καλαμπάκας Γιάννης Μπουφίδης και Χρήστος Σινάνης.

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή