Χόρεψαν τα μέλη του Ευεργετικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλύρας Reviewed by Momizat on .   Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του Ευεργετικού-Πολιτιστικού συλλόγου Φιλύρας. Την εκδήλωση άνοιξαν τα χορευ   Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του Ευεργετικού-Πολιτιστικού συλλόγου Φιλύρας. Την εκδήλωση άνοιξαν τα χορευ Rating: 0

Χόρεψαν τα μέλη του Ευεργετικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλύρας

Χόρεψαν τα μέλη του Ευεργετικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλύρας

 

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του Ευεργετικού-Πολιτιστικού συλλόγου Φιλύρας.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα χορευτικά του συλλόγου όπου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς  υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Παναγιώτη Μάνου και εν συνεχεία έγινε σύντομος  χαιρετισμός από τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Παπαχαρίση και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Φιλύρας Γιώργο  Τζιωρτζιώτη.

Στην εκδήλωση έγιναν βραβεύσεις των επιτυχόντων μαθητών στα Πανεπιστήμια καθώς και βράβευση του χοροδιδασκάλου για την πολύχρονη προσφορά του στην εκμάθηση  παραδοσιακών χορών  στα  παιδιά της Φιλύρας.

Την χοροεσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο ιερέας της Φιλύρας π. Απόστολος Σουλιώτης, ο περιφερειακός σύμβουλος  Γιώργος Τσίγκας , ο π. Αντιδήμαρχος Πύλης και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κουτσονάσιος,  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Θέος, ο επικεφαλής της ελάσσων αντιπολίτευσης Κώστας Μαράβας,  τοπικοί σύμβουλοι κ.α.

(Από τον Σύλλογο)

fil2 fil1

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας