«Χόρεψε» η Θεοτόκος Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι στην Θεοτόκο Καλαμπάκας το οποίο οργάνωσε με επιτυχία ο Μορφωτικός Σύλλογος Θεοτόκου. Η ετήσια εκδήλωση - π Το Σάββατο 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι στην Θεοτόκο Καλαμπάκας το οποίο οργάνωσε με επιτυχία ο Μορφωτικός Σύλλογος Θεοτόκου. Η ετήσια εκδήλωση - π Rating: 0

«Χόρεψε» η Θεοτόκος Καλαμπάκας

«Χόρεψε» η Θεοτόκος Καλαμπάκας

Το Σάββατο 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι στην Θεοτόκο Καλαμπάκας το οποίο οργάνωσε με επιτυχία ο Μορφωτικός Σύλλογος Θεοτόκου.

Η ετήσια εκδήλωση – πανηγύρι, έγινε στο προαύλειο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού το οποίο οι άνθρωποι του συλλόγου διαμόρφωσαν κατάλληλα για την μεγάλη εορταστική βραδιά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Αθανάσιος Προυφόπουλος χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για τις δράσεις του συλλόγου, κάνοντας αναφορά και το τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε το διήμερο 14 και 15 Αυγούστου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο νέος Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρ. Σινάνης που δήλωσε πως θα είναι κοντά στον σύλλογο και το χωριό.

Επίσης τον κόσμο χαιρέτησαν και οι κ.κ Σιούτας Ηλίας και Παπαγεωργόπουλος Δημήτρης οι οποίοι είχαν οργανώσει το 1ο Αντάμωμα Θεοτοκιτών.

Τέλος η κα Σπυριδούλα Σιούτα υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την σειρά της και εκείνη συγχάρηκε το Δ.Σ του Συλλόγου για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει για την διατήρηση των πολιτιστικών στοιχείων του χωριού

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι και χορό από όλους…

xoros_theotokos xoros_theotokos1 xoros_theotokos2kalabakacity.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή