Ψάχνει στέγη και ρόλο ο Ροντούλης… Reviewed by Momizat on . Τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε σήμερα ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης, όπου είχε συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος μάλιστα εξερχόμενος Τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε σήμερα ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης, όπου είχε συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος μάλιστα εξερχόμενος Rating: 0

Ψάχνει στέγη και ρόλο ο Ροντούλης…

Ψάχνει στέγη και ρόλο ο Ροντούλης…

Τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε σήμερα ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης, όπου είχε συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος μάλιστα εξερχόμενος από το γραφείο του Πρωθυπουργού έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο Πρωθυπουργός κάνει μια τιτάνια προσπάθεια για να εξέλθει η χώρα από την ύφεση, προκειμένου οι Έλληνες, και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, να βρουν δουλειά», δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Την προσπάθεια αυτή πρέπει να συνδράμουν όλοι οι νουνεχείς Έλληνες, καθότι ο Αντώνης Σαμαράς ενσαρκώνει μια δύναμη ελπίδας, σταθερότητας και ενότητας του Ελληνικού λαού. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ελληνισμός με την ψήφο του θα απορρίψει τον εθνικό και κοινωνικό ολετήρα κ. Τσίπρα» πρόσθεσε ο κ. Ροντούλης και συνέχισε: «Όσοι, άλλωστε, καταμαρτυρούν σήμερα, διάφορα εναντίον του Πρωθυπουργού, μπορούν στα πλαίσια της Δημοκρατίας να το πράττουν, πρέπει όμως να ξέρουν ότι οι επόμενες γενιές των Ελλήνων, θα ευγνωμονούν τον Αντώνη Σαμαρά».

(Πηγή larissanet.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή