Ψάχνει συνεργασίες ο Παπατόλιας Reviewed by Momizat on . «Ανεξάρτητο και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Βόλου», πρότεινε ο γενικός γραμματέας της ΕΝΠΕ, Απόστολος Παπατόλιας, παρεμβαίνοντας σε τοπικό μέσο της Μα «Ανεξάρτητο και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Βόλου», πρότεινε ο γενικός γραμματέας της ΕΝΠΕ, Απόστολος Παπατόλιας, παρεμβαίνοντας σε τοπικό μέσο της Μα Rating: 0

Ψάχνει συνεργασίες ο Παπατόλιας

Ψάχνει συνεργασίες ο Παπατόλιας

«Ανεξάρτητο και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Βόλου», πρότεινε ο γενικός γραμματέας της ΕΝΠΕ, Απόστολος Παπατόλιας, παρεμβαίνοντας σε τοπικό μέσο της Μαγνησίας.

«Σ΄ αυτή την ευρύχωρη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη», δήλωσε ο πρώην νομάρχης Μαγνησίας,«οφείλουν να συναντηθούν δημιουργικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας, με ποικίλες ιδεολογικές και πολιτικές αναφορές και αφετηρίες στο πλαίσιο του γνωστού συνταγματικού τόξου, πάνω σ΄ ένα συγκεκριμένο και εξειδικευμένο πρόγραμμα τοπικής και κοινωνικής ανάπτυξης».

Σχολιάζοντας την Κίνηση των 5 Δημάρχων ανέφερε ότι, ενώ συγκλίνει με τις γενικές προγραμματικές αρχές που καταθέτουν, οι αυτοδιοικητικές τους παρατάξεις δεν εκφράζουν σήμερα ισχυρά τοπικά πλειοψηφικά ρεύματα. «Όλες οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις στις εκλογές του 2010, πλην ίσως της περίπτωσης Μπουτάρη, ήταν προϊόν ενός ξεπερασμένου σήμερα συσχετισμού κομματικών δυνάμεων», δήλωσε.

«Αντί για αυτάρεσκες διαπιστώσεις χρειαζόμαστε νέα αυτοδιοικητικά σχήματα που θα συσπειρώνουν τις τοπικές κοινωνίες, προσδίδοντας νέα δυναμική στους τοπικούς θεσμούς», τόνισε.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή