Ψάχνει χορηγούς το Χιονοδρομικό Περτουλίου Reviewed by Momizat on . Είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση; Επιθυμεί τον εμπλουτισμό των δράσεων; Επιδιώκει να ακολουθήσει τα χνάρια του e-trikala; Όπως και να είναι η κατάσταση, η Μ Είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση; Επιθυμεί τον εμπλουτισμό των δράσεων; Επιδιώκει να ακολουθήσει τα χνάρια του e-trikala; Όπως και να είναι η κατάσταση, η Μ Rating: 0

Ψάχνει χορηγούς το Χιονοδρομικό Περτουλίου

Ψάχνει χορηγούς το Χιονοδρομικό Περτουλίου

Είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση; Επιθυμεί τον εμπλουτισμό των δράσεων; Επιδιώκει να ακολουθήσει τα χνάρια του e-trikala; Όπως και να είναι η κατάσταση, η Μονομετοχική Δημοτική Α.Ε. του Δήμου Πύλης ψάχνει να βρει χορηγούς. Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι η εταιρία «ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με εκπροσώπους εταιριών, φορέων και συλλόγων αλλά και ιδιώτες επιχειρηματίες που επιθυμούν να γίνουν χορηγοί των δράσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα της διοίκησης της Εταιρίας (24310.74676) προκειμένου να  έχουν μια πιο αναλυτική ενημέρωση ή να ζητούν κατ’ ιδίαν συνάντηση με εκπρόσωπο της Εταιρίας». Δεν διευκρινίζει τίποτε περισσότερο. Αλλά, με τη λογική των χορηγών και των ανώνυμων εταιριών, οι Δήμοι «μαθαίνουν» να βάζουν την ιδέα και να μην προωθούν καμία λογική ανάπτυξης με ίδια μέσα, κάτι που θα έδινε περισσότερα «εφόδια» στους κατοίκους και στην περιοχή.

Περιμένουμε και θα δούμε

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή