Ψάχνουν Έλληνα “Ντράγκι” στην Αθήνα… Reviewed by Momizat on . Ραγδαίες αναμένονται οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα το επόμενο διάστημα, μιας και θεωρείται δεδομένο ότι ο πολιτικός χρόνος της Κυβέρνησης σύντομα θα είναι πολ Ραγδαίες αναμένονται οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα το επόμενο διάστημα, μιας και θεωρείται δεδομένο ότι ο πολιτικός χρόνος της Κυβέρνησης σύντομα θα είναι πολ Rating: 0

Ψάχνουν Έλληνα “Ντράγκι” στην Αθήνα…

Ψάχνουν Έλληνα “Ντράγκι” στην Αθήνα…

Ραγδαίες αναμένονται οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα το επόμενο διάστημα, μιας και θεωρείται δεδομένο ότι ο πολιτικός χρόνος της Κυβέρνησης σύντομα θα είναι πολύ λίγος.

Η δημοσκοπική κατάρρευση της ΝΔ και η αδυναμία του ΚΙΝΑΛ να συγκρατήσει τα ποσοστά του, δημιουργούν ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό και κάνουν πολλούς να πιστεύουν ότι μετά τις επικείμενες Εθνικές εκλογές ο τόπος θα εισέλθει σε περίοδο ακυβερνησίας.

Οι οικονομικές προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η επόμενη Κυβέρνηση καθώς και το διεθνές περιβάλλον που προβλέπεται ιδιαίτερα ασταθές, επιτάσσουν ευρεία κοινοβουλευτική συναίνεση και μια ισχυρή προσωπικότητα στη θέση του Πρωθυπουργού.

Για αυτούς τους λόγους κύκλοι τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, προωθούν ακόμη και τη λύση του τρικομματικού συνασπισμού με επικεφαλής πρόσωπο ευρείας αποδοχής.

Κώστας Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή