Ψάχνουν τον 69χρονο που έκαψε 44χρονη στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Και δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 69χρονου στα Τρίκαλα, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Δευτέρας περιέλουσε μια 44χρονη με βενζίνη και της έβαλε φωτιά. Και δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 69χρονου στα Τρίκαλα, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Δευτέρας περιέλουσε μια 44χρονη με βενζίνη και της έβαλε φωτιά. Rating: 0

Ψάχνουν τον 69χρονο που έκαψε 44χρονη στα Τρίκαλα

Ψάχνουν τον 69χρονο που έκαψε 44χρονη στα Τρίκαλα

Και δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 69χρονου στα Τρίκαλα, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Δευτέρας περιέλουσε μια 44χρονη με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Το περιστατικό συνέβη στο κατάστημα όπου εργάζεται η 44χρονη, περί τις 9 το βράδυ. Κάποια στιγμή εισήλθε ο 69χρονος και έριξε πάνω της βενζίνη. Στη συνέχεια της έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την αστυνομία, να της προξενήσει εγκαύματα στο πρόσωπο, το λαιμό και το χέρι.

Η 44χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.
Η επίσημη εκδοχή αναφέρει «προσωπικές διαφορές». Δεν γνωρίζει κανείς τι ακριβώς προκάλεσε αυτή την αντίδραση, αλλά είναι σαφές πλέον ότι η κοινωνία στέλνει ανησυχητικά μηνύματα ως προς τη συνοχή της.

Αφήστε το σχόλιο σας