Ψήφισμα για το χαμό του 17χρονου Βασίλη Ευσταθίου Reviewed by Momizat on . Κάθε αποχωρισμός είναι δύσκολος και επώδυνος, πόσο μάλλον αυτός ενός παιδιού. Καμία λέξη καμία παρηγοριά για την οικογένεια, τους φίλους τους γνωστούς. Μονάχα ο Κάθε αποχωρισμός είναι δύσκολος και επώδυνος, πόσο μάλλον αυτός ενός παιδιού. Καμία λέξη καμία παρηγοριά για την οικογένεια, τους φίλους τους γνωστούς. Μονάχα ο Rating: 0

Ψήφισμα για το χαμό του 17χρονου Βασίλη Ευσταθίου

Ψήφισμα για το χαμό του 17χρονου Βασίλη Ευσταθίου

Κάθε αποχωρισμός είναι δύσκολος και επώδυνος, πόσο μάλλον αυτός ενός παιδιού. Καμία λέξη καμία παρηγοριά για την οικογένεια, τους φίλους τους γνωστούς. Μονάχα οδύνη, θλίψη, σπαραγμός. Στις δύσκολες αυτές στιγμές ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων, συμπαραστεκόμενος στο βαρύ πένθος της οικογένειας του αδικοχαμένου Βασίλη, μαθητή της Β’ τάξης του Λυκείου, στέλνει τα θερμότερα συλλυπητήρια του στους γονείς και τα αδέλφια του εκλιπόντος.

Σύσσωμος ο σύλλογος θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία ενώ θα καταθέσει και στεφάνι στη μνήμη του παιδιού.

Δύσκολες οι στιγμές για όλους μα πιο πολύ για την οικογένεια του Βασίλη στην οποία μονάχα η εξ ουρανών παρηγοριά μπορεί να αγαλιάσει όσο γίνεται την ταραγμένη τους ψυχή.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή