Ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης : Άμεσα να επαναλειτουργήσει η παιδιατρική κλινική του Γ.Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Μόνο οργή προκάλεσε στο λαό της πόλης μας η απόφαση του Δ.Σ. του Γ.Ν Τρικάλων αλλά και τις 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας να κλείσει η παιδιατρική κλινική. Η εκρηκτική κατάσ Μόνο οργή προκάλεσε στο λαό της πόλης μας η απόφαση του Δ.Σ. του Γ.Ν Τρικάλων αλλά και τις 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας να κλείσει η παιδιατρική κλινική. Η εκρηκτική κατάσ Rating: 0

Ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης : Άμεσα να επαναλειτουργήσει η παιδιατρική κλινική του Γ.Ν. Τρικάλων

Ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης  :  Άμεσα να επαναλειτουργήσει η παιδιατρική κλινική του Γ.Ν. Τρικάλων

Μόνο οργή προκάλεσε στο λαό της πόλης μας η απόφαση του Δ.Σ. του Γ.Ν Τρικάλων αλλά και τις 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας να κλείσει η παιδιατρική κλινική.
Η εκρηκτική κατάσταση με τις τεράστιες ελλείψεις παιδιάτρων και όχι μόνο ήταν γνωστή εδώ και ένα χρόνο και έχει αναδειχτεί επανειλημμένα από σωματεία συλλόγους και φορείς του νομού μας. Το πρόβλημα δεν λύθηκε αντιθέτως οξύνθηκε ιδιαιτέρα μετά το καλοκαίρι με τα γνωστά δραματικά αποτελέσματα πριν λίγες μέρες
Δεν αποτελεί λύση να στέλνονται τα παιδιατρικά περιστατικά σε άλλα νοσοκομεία ή η συνεφημέρευση των Νοσοκομείων Τρικάλων και Καρδίτσας, που φαίνεται να προωθείται ως λύση .
Η υποστελεχωση των δημοσιών δομών υγειάς στο Ν. Τρικάλων είναι εμφανής (νοσοκομείο, ,ΠΕΔΥ, κεντρα υγείας ) οι δομές υγείας και πρόνοιας όχι μόνο δεν πρέπει να συρρικνωθούν αλλά με βάση τις δυνατότητες και τις ανάγκες του νομού μας , πρέπει να γίνει ακριβώς το αντίθετο.

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων απαιτεί άμεσα:

• Να επαναλειτουργήσει η παιδιατρική κλινική
• Να στελεχωθεί πλήρως η παιδιατρική κλινική με προσωπικό μόνιμο πλήρους αποκλειστικής απασχόλησης
• Με ευθύνη του κράτους να υπάρξει χρηματοδότηση για την κάλυψη των αναγκών του παιδιατρικού τομέα του Νοσοκομείου

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Τρικκαίων
ΚΑΪΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΙΑΤΙΦΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΑΣΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή