Ψαριανός κατά Βενιζέλου, υπέρ πρωτοβουλιών για συνεργασία Reviewed by Momizat on . Δεν ήταν δυνατόν να μην πει τη γνώμη του και την άποψή του ο Γρηγόρης Ψαριανός για το θέμα της κεντροαριστεράς, το μεσημέρι της Δευτέρας στα Τρίκαλα. Διότι το θ Δεν ήταν δυνατόν να μην πει τη γνώμη του και την άποψή του ο Γρηγόρης Ψαριανός για το θέμα της κεντροαριστεράς, το μεσημέρι της Δευτέρας στα Τρίκαλα. Διότι το θ Rating: 0

Ψαριανός κατά Βενιζέλου, υπέρ πρωτοβουλιών για συνεργασία

Ψαριανός κατά Βενιζέλου, υπέρ πρωτοβουλιών για συνεργασία

Δεν ήταν δυνατόν να μην πει τη γνώμη του και την άποψή του ο Γρηγόρης Ψαριανός για το θέμα της κεντροαριστεράς, το μεσημέρι της Δευτέρας στα Τρίκαλα. Διότι το θέμα αυτό τον «καίει» και κατά καιρούς έχει εκφραστεί σαφώς, για το όλο ζήτημα. Με αφορμή τις – περιβόητες πια – δηλώσεις Βενιζέλου, είπε ότι «τα προβλήματα οποιουδήποτε ηγέτη δεν αφορούν τον κόσμο, αλλά ίσως και να αφορούν τον ίδιο (τον ηγέτη δηλαδή)». Επισήμανε ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις – για την ανάγκη ψήφισης της “Ελιάς” και ουσιαστικής έγκρισης της πολιτικής του ίδιου του κ. Βενιζέλου -, είναι μια… κακή διατύπωση.
Το κυρίαρχο, όμως για τον κ. Ψαριανό, είναι ότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος συνεργασίας. Και στη ΔΗΜΑΡ, σημείωσε, «έχουμε διάθεση συνεργασίας». Ενώ πρόσθεσε ότι αναμένει και πρωτοβουλίες από τον Φ. Κουβέλη.

Θανάσης Μιχαλάκης

 

Αφήστε το σχόλιο σας