Ψηφίζουν την Κυριακή οι Τρικαλινοί ΟΝΝΕΔίτες Reviewed by Momizat on . Η διαδικασία ανάδειξης Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε.) της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων θα λάβει χώρα στα Τρίκαλα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων στην οδό Ασκληπιού 20, τ Η διαδικασία ανάδειξης Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε.) της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων θα λάβει χώρα στα Τρίκαλα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων στην οδό Ασκληπιού 20, τ Rating: 0

Ψηφίζουν την Κυριακή οι Τρικαλινοί ΟΝΝΕΔίτες

Ψηφίζουν την Κυριακή οι Τρικαλινοί ΟΝΝΕΔίτες

Η διαδικασία ανάδειξης Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε.) της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων θα λάβει χώρα στα Τρίκαλα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων στην οδό Ασκληπιού 20, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 10.00-18.00. Οι εκλογές θα διεξαχθούν σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 27 του τροποποιημένου Κανονισμού Λειτουργίας Περιφερειακής Οργάνωσης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι για την ανάδειξη Προέδρου Ν.Ε.

α) Όσες και όσοι είναι εγγεγραμμένες/οι στα Νομαρχιακά Μητρώα Μελών Ο.Ν.ΝΕ.Δ. (ΝΟ.ΜΗ.Μ.Ο) βάσει των εκλογών για ανάδειξη του Προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. τον Μάιο του 2013, έχουν το δικαίωμα εκλέγειν στη διαδικασία ανάδειξης Προέδρων Ν.Ε.

β) Το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη που υποβάλλουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας. Το δικαίωμα τους αυτό μπορούν να το ασκήσουν μόνο στη Νομαρχιακή Επιτροπή, στο μητρώο της οποίας είναι εγγεγραμμένοι.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή