Ψηφίζω ΝΑΙ – «Φοβάμαι διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ» – Ο Σ. Παπαδόπουλος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑϊ Reviewed by Momizat on . "Συζήτησα με τη συνείδηση μου και αποφάσισα να ψηφίσω ΝΑΙ" τόνισε ο Σάκης Παπαδόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του skai , στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι φοβάτα "Συζήτησα με τη συνείδηση μου και αποφάσισα να ψηφίσω ΝΑΙ" τόνισε ο Σάκης Παπαδόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του skai , στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι φοβάτα Rating: 0

Ψηφίζω ΝΑΙ – «Φοβάμαι διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ» – Ο Σ. Παπαδόπουλος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑϊ

papadopoylos

“Συζήτησα με τη συνείδηση μου και αποφάσισα να ψηφίσω ΝΑΙ” τόνισε ο Σάκης Παπαδόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του skai , στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι φοβάται διάσπαση του Σύριζα ενώ τάχθηκε υπέρ της παραίτησης της προέδρου της Βουλής .

«Όταν διαφωνείς με μια πολιτική οφείλεις να παραιτηθείς» τόνισε στον ΣΚΑΪ για τους διαφωνούντες υπουργούς και βουλευτές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για «επονείδιστη συμφωνία» και «οδυνηρό συμβιβασμό», διευκρινίζοντας όμως, ότι λαϊκή εντολή είναι η παραμονή στην ευρωζώνη.

«Φοβάμαι διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ορατές οι ιδεολογοπολιτικές διαφωνίες» τόνισε δε ο βουλευτής.

Για τους διαφωνούντες υπουργούς και την πρόεδρο της Βουλής δήλωσε ότι «θα κληθούν να δώσουν την απάντηση αν μπορούν να εφαρμόσουν μια πολιτική με την όποια διαφωνούν. «Θα συζητήσουμε με νηφαλιότητα την πρόταση μομφής» δήλωσε ειδικά για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο οι διαφωνούντες να μην παραιτηθούν από βουλευτές, υπενθύμισε ότι έχουν υπογράψει τον κανονισμό του κόμματος. «Δεν μπορεί η μειοψηφία να λέει ότι ακολουθεί τις κατευθύνσεις του κόμματος και όχι η πλειοψηφία».

«Και το Podemos δηλώνει υπέρ της παραμονής της ευρωζώνης, γνωρίζοντας τη λογική του Σόιμπλε» σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκάλεσε το γερμανό ΥΠΟΙΚ «νέο Μέτερνιχ».

Κατηγόρησε επίσης τον Γιάνη Βαρουφάκη για αντιφατική πολιτική παρέμβαση σε κορυφαία ζητήματα της χώρας. «Αυτός έλεγε ότι η έξοδος από το ευρώ είναι Αρμαγεδώνας και μετά μας έλεγε στην ΚΟ ότι ήταν έτοιμος για την ρήξη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Πηγή: www.skai.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή