"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Ψηφίστε για τα Μετέωρα και κερδίστε αεροπορικά εισιτήρια για απόλυτο προορισμό του 2017

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε ηλεκτρονικό διαγωνισμό που έγινε το 2016 εκ μέρους της KLM Royal Dutch Airlines η Ελλάδα συμμετείχε και διακρίθηκε με τον προορισμό Μετέωρα.

Είμαστε πολύ περήφανοι καθώς τα Μετέωρα κατάφεραν να ψηφιστούν στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού Ifly 2017: 50 θαυμάσιοι προορισμοί να ταξιδέψεις από iFly KLM περιοδικό.https://www.ifly2017.com/41

Περισσότεροι από 170.000 άνθρωποι ψηφίσανε στην πλατφόρμα για τους Top 5 προορισμούς και η Ελλάδα με τα Μετέωρα κατάφεραν να μπούνε στην τελική πεντάδα τον πιο επιλεγμένων προορισμών ανάμεσα από 50 κορυφαίους προορισμούς του κόσμου. Άλλοι νικητές είναι το Κιότο της Ιαπωνίας, η Παταγονία της Χιλής, τα Universal Studios του Λος Άντζελες και η Λαπωνία της Φιλανδίας.

Τώρα βρισκόμαστε στην τελική φάση διαγωνισμού και χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας για να κερδίσουμε τη πρώτη θέση και να γίνουμε ο προορισμός της χρονιάς για το 2017!

Ο τελικός διαγωνισμός μόλις ξεκίνησε και είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να ακουστεί και να διαφημιστεί η περιοχή μας σε πάνω από 10 εκατομμύρια κόσμο και σε περισσότερες από 80 χώρες.

Μπορείτε να ψηφίσετε πατώντας στο λινκ https://www.iflymagazine.com/april-2017

Όταν ανοίξει η σελίδα πατάμε το βελάκι δεξιά της οθόνης τρεις φορές μέχρι να δούμε τη φωτογραφία με τη Γιαπωνέζα που κρατά τη κόκκινη ομπρέλα. Εκεί κατεβαίνουμε με το ποντίκι και ψηφίζουμε τα Μετέωρα.

Εμείς ψηφίσαμε ήδη και είμαστε πρώτοι κρατήστε μας εκει!

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!

Εκ μέρους της Visit Meteora

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης