Ψηφοδέλτιο νίκης των νέων γιατρών στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Aνεξάρτητη Συνεργασία Ιατρών ονομάζεται το ψηφοδέλτιο των 40άρηδων επιστημόνων του κλάδου,που διεκδικούν με αξιώσεις την επικράτηση στις εκλογές του Ιατρικού συ Aνεξάρτητη Συνεργασία Ιατρών ονομάζεται το ψηφοδέλτιο των 40άρηδων επιστημόνων του κλάδου,που διεκδικούν με αξιώσεις την επικράτηση στις εκλογές του Ιατρικού συ Rating: 0

Ψηφοδέλτιο νίκης των νέων γιατρών στα Τρίκαλα

Ψηφοδέλτιο νίκης των νέων γιατρών στα Τρίκαλα

Aνεξάρτητη Συνεργασία Ιατρών ονομάζεται το ψηφοδέλτιο των 40άρηδων επιστημόνων του κλάδου,που διεκδικούν με αξιώσεις την επικράτηση στις εκλογές του Ιατρικού συλλόγου Τρικάλων,στις 21 Οκτωμβρίου 2018.

Είναι γεγονός ότι ότι οι νέοι γιατροί που δεν έχουν επιλέξει να μεταναστεύσουν,βιώνουν καθημερινά τα προβλήματα στο πολύπαθο τομέα της υγείας,ιδίως μετά το ξέσπασμα της κρίσης στη χώρα μας.

Η λοχαγοί όπως ονομάζονται με πολιτικούς όρους της μεταπολίτευσης οι δραστήριοι γιατροί,αποτελούν από μόνοι τους μια ελπιδοφόρα κίνηση,πολλά υποσχόμενη για το μέλλον.

Διαθέτοντας όρεξη και διάθεση να αγωνιστούν για τα αιτήματα των συναδέλφων τους,διεκδικούν την ψήφο τους,μακριά από κομματικές δουλείες και παραδοσιακές συνδικαλιστικές εξαρτήσεις.

Καλή επιτυχία λοιπόν…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή