Ψηφοθηρία με τον πόνο του κοσμάκη Reviewed by Momizat on . Τη δέσμευσή του δηλώνει φέρελπις πολιτευτής στα social media(22/6), να πιέσει με όλα τα μέσα που διαθέτει για την άμεση καταγραφή και αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ τω Τη δέσμευσή του δηλώνει φέρελπις πολιτευτής στα social media(22/6), να πιέσει με όλα τα μέσα που διαθέτει για την άμεση καταγραφή και αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ τω Rating: 0

Ψηφοθηρία με τον πόνο του κοσμάκη

Ψηφοθηρία με τον πόνο του κοσμάκη

Τη δέσμευσή του δηλώνει φέρελπις πολιτευτής στα social media(22/6), να πιέσει με όλα τα μέσα που διαθέτει για την άμεση καταγραφή και αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ των χαλαζόπληκτων παραγωγών στις Δημοτικές ενότητες Πελλιναίων και Οιχαλίας(το χαλάζι έπεσε 19/6).

Την ίδια στιγμή που έγραφε αυτά, είχαν αρχίσει ήδη από τα κλιμάκια γεωπόνων του οργανισμού οι καταγραφές των ζημιών στις συγκεκριμένες περιοχές, προκειμένου να κινηθούν τάχιστα οι διαδικασίες αποζημιώσων στους πληγέντες παραγωγούς.

Βλέπετε ο ΕΛΓΑ δεν χρειάζεται “πολιτική” παρέμβαση να πράξει τα δέοντα σε τέτοιες περιπτώσεις αφού οι λειτουργίες είναι αυτοματοποιημένες και οι υπηρεσίες δουλεύουν άριστα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή