"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ψηφοφορία για τις ταινίες της νέας χρονιάς από την Κινηματογραφική Λέσχη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι ταινίες που θα προβληθούν από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων για τη νέα χρονιά, επελέγησαν και βρίσκονται στην ιστοσελίδα.

Ψηφοφορία για τις ταινίες της νέας χρονιάς από την Κινηματογραφική Λέσχη

Περιμένουν την ψήφο των μελών και των φίλων της Λέσχης, προκειμένου, από τις 30 που επιλέξαμε (από ένα σύνολο 250 προσφερομένων), οι 20+2 να οδεύσουν προς προβολή στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου. Η ψηφοφορία διεξάγεται στην ιστοσελίδα της Λέσχης, στη διεύθυνση www.kltrikala.gr, με πάνω από μια επιλογές για κάθε «ψηφοφόρο».
Και φέτος επιλέξαμε ταινίες διαφορετικών σχολών, χωρών, γλωσσών, αισθητικής και κινηματογραφικής άποψης και ειδών. Δεδομένης της κατάστασης, για μια ακόμη χρονιά οι προσφερόμενες ταινίες προέρχονται από τις εταιρείες που κατανοούν τη δυσπραγία και διαθέτουν ποιοτικά χαρακτηριστικά. Για τον λόγο αυτόν, συνειδητά επιλέξαμε να μην αυξήσουμε ούτε φέτος τη συνδρομή και το εισιτήριο, γνωρίζοντας ότι σημασία έχει η συμμετοχή στην όμορφη παρέα και η κινηματογραφική απόλαυση. Η ποιοτική προβολή και οι βραβευμένες ταινίες, οι κωμωδίες, οι περιπέτειες, οι ιστορικές για τον κινηματογράφο ταινίες, συμμετέχουν στη 40χρονη πορεία της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων. Για την ενημέρωση όλων, σε κάθε ταινία υπάρχει σύνδεσμος για το τρέιλερ και πληροφορίες. Η φετινή χρονιά, με τη δική σας συμμετοχή, θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα! Καλή ψήφο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης