Ψηφοφορία ταινιών στην Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων Reviewed by Momizat on . 5… 4… 3…. Εδώ είμαστε!!! Αρχίζει η κινηματογραφική χρονιά 2013-14 από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων. Επιλέξαμε να προτείνουμε προς επιλογή για φέτος 31 ται 5… 4… 3…. Εδώ είμαστε!!! Αρχίζει η κινηματογραφική χρονιά 2013-14 από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων. Επιλέξαμε να προτείνουμε προς επιλογή για φέτος 31 ται Rating: 0

Ψηφοφορία ταινιών στην Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

Ψηφοφορία ταινιών στην Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

5… 4… 3…. Εδώ είμαστε!!!

KLTΑρχίζει η κινηματογραφική χρονιά 2013-14 από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων. Επιλέξαμε να προτείνουμε προς επιλογή για φέτος 31 ταινίες, που καλύπτουν πολλά είδη, πολλές χώρες και διαφορετικές τεχνοτροπίες. Επίσης, η θεματολογία ποικίλλει, ενώ οι προτεινόμενες ταινίες βασίστηκαν στις διαθέσιμες από τις εταιρίες διανομής.

Από σήμερα, αρχίζει η ψηφοφορία! Είναι πολύ απλή. Τα μέλη μας και όσοι επιθυμούν φέτος να εγγραφούν, επισκέπτονται το ιστολόγιό μας στη διεύθυνση kltrikala.blogspot.gr. Δεξιά στην οθόνη εμφανίζεται η ειδική στήλη των ταινιών και ο καθένας επιλέγει αυτή ή αυτές που πιστεύει ότι ανταποκρίνονται στο ύφος της Λέσχης.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου. Αμέσως μετά, συγκεντρώνουμε τα αποτελέσματα και μαζί με ταινίες – έκπληξη, που προγραμματίσαμε, ανακοινώνουμε τις ταινίες της φετινής χρονιάς, στο πάρτι έναρξης, στα τέλη Οκτωβρίου.

Φέτος, για μεγαλύτερη ευκολία και για να μην αργεί να “φορτώσει” η σελίδα του ιστολογίου, παρέχουμε και τη διεύθυνση με το τρέιλερ κάθε ταινίες.

 

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή