Ψινάκης, Πατούλης, Μπακογιάννης στην «αρένα» για τη δημαρχία της Αθήνας Reviewed by Momizat on . Ρόδα είναι και... γυρίζει το δημορχιακό αξίωμα, και τώρα που η Ρόδα του Συντάγματος γύρισε μπούμερανγκ στην σημερινή διοίκηση του Δήμου Αθήνας, στη ΝΔ ορέγονται Ρόδα είναι και... γυρίζει το δημορχιακό αξίωμα, και τώρα που η Ρόδα του Συντάγματος γύρισε μπούμερανγκ στην σημερινή διοίκηση του Δήμου Αθήνας, στη ΝΔ ορέγονται Rating: 0

Ψινάκης, Πατούλης, Μπακογιάννης στην «αρένα» για τη δημαρχία της Αθήνας

Ψινάκης, Πατούλης, Μπακογιάννης στην «αρένα» για τη δημαρχία της Αθήνας

Ρόδα είναι και… γυρίζει το δημορχιακό αξίωμα, και τώρα που η Ρόδα του Συντάγματος γύρισε μπούμερανγκ στην σημερινή διοίκηση του Δήμου Αθήνας, στη ΝΔ ορέγονται να πάρουν τον δημαρχιακό φώκο στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας από τον Γ. Καμίνη.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτά του Κώστα Μπακογιάννη, του Ηλία Ψινάκη και του Γιώργου Πατούλη, ως πρόσωπα που είναι πολύ δημοφιλή και ήδη συζητούνται στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Υπάρχουν όμως μια σειρά σημαντικών παραμέτρων να προσμετρηθούν π.χ. εάν επιλεγεί ο Κώστας Μπακογιάννης, είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Ηλίας Ψινάκης δεν θα μείνει με… σταυρωμένα χέρια. Το ίδιο, βέβαια, δεν ισχύει για τον Γιώργο Πατούλη…

Ειδικά πάντως για τον Κώστα Μπακογιάννη, ακούγονται πάρα πολλά. Και έχει να κάνει ενδεχομένως με… επιλογή που θα έρθει κατόπιν συμφωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ντόρα Μπακογιάννη, με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να είναι στη… μέση. Αυτή η συμφωνία δεν είναι άλλη από το να μεταφερθεί η Ντόρα Μπακογιάννη στη θέση του Δημήτρη Αβραμόπουλου και ο νυν Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας να αναλάβει το Υπουργείο Εξωτερικών.

Αφήστε το σχόλιο σας