«ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ» ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΤΩΝ Reviewed by Momizat on .       Σήμερα, Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:30, θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικλων , οι Πτυχιακές Εξετάσεις Κλασικών Κρουστών του       Σήμερα, Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:30, θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικλων , οι Πτυχιακές Εξετάσεις Κλασικών Κρουστών του Rating: 0

«ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ» ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΤΩΝ

«ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ»  ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΤΩΝ

 

 

 

Σήμερα, Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:30, θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικλων , οι Πτυχιακές Εξετάσεις Κλασικών Κρουστών του σπουδαστή του «Ωδείου Τρικλων  Α. Κασιώλα» Αργυρίου Παναγιώτη του Ελευθερίου (τάξη καθηγητού κ. Σ. Ρέντη), ενώπιον επιτροπής εγκεκριμένης από το Υπουργείο Πολιτισμού.

 

Μετά το εξαιρετικό ρεσιτάλ του υποψήφιου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου στην αίθουσα προβών του Ωδείου, κλείνοντας το επιτυχημένο δίμηνο κύκλων μουσικών συναυλιών του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», σήμερα, θα εξεταστεί ενώπιον επιτροπής, ερμηνεύοντας έργα των J. P. Rameau, L. v. Beethoven, Α. Jolivet, S. Fink, M. Schmitt, J. Castérède  κ.α., συνοδευόμενος στο πιάνο από τον Γ. Σύμκο, σε μουσικές εκτελέσεις στη μαρίμπα, βιμπράφωνο, ξυλόφωνο, μεταλλόφωνο, στα τυμπάνια συμφωνικής ορχήστρας και στα λοιπά όργανα της οικογένειας των κρουστών.

 

Ο Π. Αργυρίου ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές σε μικρή ηλικία στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» στη σχολή Κλασικών Κρουστών. Σπούδασε, επίσης, Ανώτερα Θεωρητικά και Πιάνο και έλαβε με Άριστα πτυχίο Ειδικού Αρμονίας. Στο διαγωνισμό της Yamaha Music Foundation of Europe 2013 στα Κλασικά Κρουστά, προκρίθηκε στους επτά καλύτερους πανελλαδικά. Το 2014, εισήχθη στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έγινε δεκτός από το 1ο έτος στην ειδίκευση των Κλασικών Κρουστών. Είναι ενεργό μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας, των Kasiola Voices, της Χορωδίας Νέων (καλ/χνική δ/νση: Μαρκέλλα Τσούβα-Κασιώλα) του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», καθώς επίσης και της «Χορωδίας Τρικάλων» (καλ/χνική δ/νση: Αναστασία Κασιώλα), συμμετέχοντας σε πλήθος συναυλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

kasiola T

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή