"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

«ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ» ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΤΩΝ

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

 

Σήμερα, Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:30, θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικλων , οι Πτυχιακές Εξετάσεις Κλασικών Κρουστών του σπουδαστή του «Ωδείου Τρικλων  Α. Κασιώλα» Αργυρίου Παναγιώτη του Ελευθερίου (τάξη καθηγητού κ. Σ. Ρέντη), ενώπιον επιτροπής εγκεκριμένης από το Υπουργείο Πολιτισμού.

 

Μετά το εξαιρετικό ρεσιτάλ του υποψήφιου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου στην αίθουσα προβών του Ωδείου, κλείνοντας το επιτυχημένο δίμηνο κύκλων μουσικών συναυλιών του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», σήμερα, θα εξεταστεί ενώπιον επιτροπής, ερμηνεύοντας έργα των J. P. Rameau, L. v. Beethoven, Α. Jolivet, S. Fink, M. Schmitt, J. Castérède  κ.α., συνοδευόμενος στο πιάνο από τον Γ. Σύμκο, σε μουσικές εκτελέσεις στη μαρίμπα, βιμπράφωνο, ξυλόφωνο, μεταλλόφωνο, στα τυμπάνια συμφωνικής ορχήστρας και στα λοιπά όργανα της οικογένειας των κρουστών.

 

Ο Π. Αργυρίου ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές σε μικρή ηλικία στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» στη σχολή Κλασικών Κρουστών. Σπούδασε, επίσης, Ανώτερα Θεωρητικά και Πιάνο και έλαβε με Άριστα πτυχίο Ειδικού Αρμονίας. Στο διαγωνισμό της Yamaha Music Foundation of Europe 2013 στα Κλασικά Κρουστά, προκρίθηκε στους επτά καλύτερους πανελλαδικά. Το 2014, εισήχθη στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έγινε δεκτός από το 1ο έτος στην ειδίκευση των Κλασικών Κρουστών. Είναι ενεργό μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας, των Kasiola Voices, της Χορωδίας Νέων (καλ/χνική δ/νση: Μαρκέλλα Τσούβα-Κασιώλα) του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», καθώς επίσης και της «Χορωδίας Τρικάλων» (καλ/χνική δ/νση: Αναστασία Κασιώλα), συμμετέχοντας σε πλήθος συναυλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

kasiola T

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης