‘Ωπα ο γιατρός Reviewed by Momizat on . Στον τομέα αυτοδιοίκησης της ΝΔ συμμετέχει ο συμπολίτης γιατρός , εκ Γαρδικίου ορμώμενος και πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Πύλης. Πότε τα προλαβαίνει αυτός ο άνθ Στον τομέα αυτοδιοίκησης της ΝΔ συμμετέχει ο συμπολίτης γιατρός , εκ Γαρδικίου ορμώμενος και πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Πύλης. Πότε τα προλαβαίνει αυτός ο άνθ Rating: 0

‘Ωπα ο γιατρός

‘Ωπα ο γιατρός

Στον τομέα αυτοδιοίκησης της ΝΔ συμμετέχει ο συμπολίτης γιατρός , εκ Γαρδικίου ορμώμενος και πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Πύλης. Πότε τα προλαβαίνει αυτός ο άνθρωπος ένας θεός ξέρει. Το πρωί στο ΚΥ Πύλης , είναι δημοτικός σύμβουλος στην Πύλη  ,  είναι στα κεντρικά της ΝΔ , είναι αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ , είναι σε διάφορες επιτροπές στην Περιφερειακή Ενότητα. Μπράβο …  !! 

Στην φωτό ο Γιάννης Κουτσονάσιος στη συνεδρίαση του τομέα αυτοδιοίκησης της ΝΔ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο με τον γραμματέα αυτ/σης Τάσο Γαιτάνη.

Την Κυριακή όλοι …. Όλγα , “φωνάζει” στο f/b ο γιατρός

Σχόλια (5)

 • ♥♥♥loveboy♥♥♥

  Είναι ερωτευμένος με την προσφορά στα κοινά…αυτό τον τρεφει…και αν δούμε καλύτερα μιλάμε για μεγαλη καψουρα!

  Απάντηση
 • Ευλογησον

  Πώς να μην αλληθωρισει ο γιατρός με την Όλγα!!!! …αυτή…κολαζει και Μητροπολίτη!

  Απάντηση
 • Ρ.Κ.

  Όσοι γνωρίζουν τον γιατρό ξέρουν ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα σε όλους τους τομείς.Θυμάμαι ότι ως Αντιδήμαρχος έφερε στην Πύλη κινητή μονάδα μαστογραφίας και έκαναν εξετάσεις δωρεάν 1000 γυναίκες .Μπράβο του γιατί η Πύλη τέτοια πράγματα δεν ξαναείδε.

  Απάντηση
 • xosterini.gr.pyli

  Ρ.Κ. ….εεε αφού έκανε τα αυτονοητα χαλαλι του μετά και το Δημαρχείο!
  Τελικά δεν θα χρειάζεται στην Πύλη να ψηφίζουν οι Δημοτες!…θα βάζουν μια ζυγαρια στην είσοδο του Δημαρχείο και θα εκλέγεται ο βαρυτερος!!!!!

  Απάντηση
 • Φ..T.

  Αυτές…xosterini.gr.pyli…δεν θα είναι δημοτικές εκλογές…αλλά…ρεσιτάλ λίπους! !!!!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή