"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Ωρες επαφών με τον Δήμαρχο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων ευχαριστεί τους εκατοντάδες συνδημότες που την πρώτη εβδομάδα ανάληψης των καθηκόντων του, συνέρρευσαν στο γραφείο του, προκειμένου να του ευχηθούν.
Η δημοτική αρχή, όμως, πλέον θα πρέπει να εργαστεί ακόμη πιο σκληρά και μεθοδικά, προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δημοτών και της σύγχρονης πραγματικότητας.
Για τον λόγο αυτό, γίνεται γνωστό ότι καθιερώνεται συγκεκριμένο και ευρύ ωράριο επίσκεψης στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Η καθιέρωση του ωραρίου γίνεται, προκειμένου, αφ’ ενός – και κυρίως – να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες στην αναμονή. Αφ’ ετέρου, να μπορεί ο Δήμαρχος να προγραμματίζει τα καθημερινά του καθήκοντα και υποχρεώσεις, που απορρέουν από την εντολή που έδωσε στη νέα δημοτική αρχή ο λαός του Δήμου Τρικκαίων.
Το ωράριο θα είναι για όλους τους πολίτες το εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
12:00 μ. έως 14:00 μ.μ.
Από τις 12 μέχρι τις 2 το μεσημέρι , θα μπορούν, ο τρικαλινός πολίτης και δημότης, να προσέρχονται στον χώρο αναμονής, που βρίσκεται έξω από το γραφείο της γραμματέως του Δημάρχου, προκειμένου να συναντηθούν με τον κ. Παπαστεργίου.
Μελετάται, δε, και η θέσπιση ενός ουσιαστικότερου τρόπου πραγματοποίησης των επισκέψεων στον Δήμαρχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης