Χρήστος Σιμορέλης: «Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή. Δεν ζητάμε δεύτερη ευκαιρία. Ζητάμε την πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσουμε με το πρόγραμμά μας, μακριά από τους καταναγκασμούς της τρόικα. Είμαι πεπεισμένος πως ο ελληνικός λαός θα πει “Ως εδώ!”. Θα γυρίσει την πλάτη στην αδικία και θα επιλέξει Δικαιοσύνη παντού. Την αδικία δεν την ανέχεται κάνεις, ούτε ο αριστερός, ούτε ο δεξιός, ούτε ο κεντρώος. Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος αλλαγής και η αλλαγή έρχεται»
Πάλι τα συνθήματα του 2015, “μακριά από τους καταναγκασμούς της τρόικα”?
Ο Τσίπρας υπέγραψε την εκχώρηση στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ για 99 χρόνια και την υπαγωγή στη μετα-μνημονιακή εποπτεία μέχρι το 2060 !
Επίσης ο άθλιος, υπέγραψε στα ψιλά γράμματα για 99 χρόνια, να βρέχει και να κάνει ψόφο κάθε Μάιο, ενισχύοντας τις εταιρείες αερίου και ρεύματος… Για θυμηθείτε τους προηγούμενους, που τουρτουρίζαμε.
Άντε ένα κουράγιο να περάσουν οι εκλογές, να πάνε τα τρολάκια διακοπές…