«Ως εδώ και μη παρέκει κ. Γεννηματά» Reviewed by Momizat on . «Το Κίνημα Αλλαγής στα χέρια της κ. Γεννηματά έχει καταντήσει ένα μονοψήφιο και μικρό κόμμα» είπε ο πρώην υπουργός και μέλος της ΚΕ του ΚΙΝ.ΑΛΛ Γιάννης Ραγκούση «Το Κίνημα Αλλαγής στα χέρια της κ. Γεννηματά έχει καταντήσει ένα μονοψήφιο και μικρό κόμμα» είπε ο πρώην υπουργός και μέλος της ΚΕ του ΚΙΝ.ΑΛΛ Γιάννης Ραγκούση Rating: 0

«Ως εδώ και μη παρέκει κ. Γεννηματά»

«Ως εδώ και μη παρέκει κ. Γεννηματά»

«Το Κίνημα Αλλαγής στα χέρια της κ. Γεννηματά έχει καταντήσει ένα μονοψήφιο και μικρό κόμμα» είπε ο πρώην υπουργός και μέλος της ΚΕ του ΚΙΝ.ΑΛΛ Γιάννης Ραγκούσης στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Παύλου Χρηστίδη που του έδειχνε την έξοδο.

«Οι στρατηγικές επιλογές της καταδικάζουν και οδηγούν το ΚΙΝ.ΑΛΛ από το κακό στο χειρότερο, γιατί το αποκόπτουν από την μεγάλη δεξαμενή των παραδοσιακών ψηφοφόρων του προοδευτικού χώρου που σήμερα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε.

Ο κ. Ραγκούσης την κατηγόρησε άλλωστε, εκ νέου, ότι έχει ενσωματωθεί πλήρως στη στρατηγική Μητσοτάκη. «Λέει όχι στο Σκοπιανό την ώρα που λέει όχι ο κ. Μητσοτάκης. Λέει τώρα εκλογές την ώρα που λέει τώρα εκλογές ο κ. Μητσοτάκης. Είπε όχι στην απλή αναλογική την ώρα που είπε όχι ο κ. Μητσοτάκης, και είπε ότι η υπόθεση της Novartis είναι σκευωρία, αυτό που λέει και ο κ. Μητσοτάκης» σημείωσε και πρόσθεσε «παράρτημα της ΝΔ έχει κάνει το ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά».

«Ως εδώ και μη παρέκει κ. Γεννηματά» είπε και υπογράμμισε ότι «δεν έχει κανένα δικαίωμα να συνεχίζει αυτή την πολιτική και ιστορική προσβολή στο χώρο και σε όλους τους ανθρώπους που ήρθαν το Νοέμβριο για να φτιαχτεί ένα κόμμα και όχι για να φτιαχτεί ένα εργολαβικό γραφείο για την ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη».

Ειδικά για το Μακεδονικό ο κ. Ραγκούσης σχολίασε ότι «είναι προσβολή το «όχι» της κ. Γεννηματά για τη συμφωνία με τα Σκόπια για την παράταξή μας. Διότι εμείς στηρίξαμε την ενδιάμεση συμφωνία που ήταν χειρότερη από τη σημερινή. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή αυτή η συμφωνία είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να μας προκύψει μετά την άθλια πολιτική της ΝΔ το 1992» κατέληξε.

Σχόλια (1)

  • Jerry

    Το παιδί… της ΠΑΣΠ
    Εχει τέτοια πεποίθηση ότι ανήκει στον περιούσιο «προοδευτικό» λαό, που θέτει και όρους, κουνάει το δάχτυλο,προειδοποιεί.. και βάζει και όρια !!

    Ευτυχώς αυτό το ‘πράμα’ καταρρέει..

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή