Ωχ Παναγία μου Reviewed by Momizat on . Κάθε φορά λέμε πως τα έχουμε δει όλα και πάλι όμως κάτι γίνεται για να καταλάβουμε πως δεν έχουμε δει τίποτα.Ζούμε τεράστιες στιγμές . Ιστορικές στιγμές. Η Μαρί Κάθε φορά λέμε πως τα έχουμε δει όλα και πάλι όμως κάτι γίνεται για να καταλάβουμε πως δεν έχουμε δει τίποτα.Ζούμε τεράστιες στιγμές . Ιστορικές στιγμές. Η Μαρί Rating: 0

Ωχ Παναγία μου

Ωχ Παναγία μου

Κάθε φορά λέμε πως τα έχουμε δει όλα και πάλι όμως κάτι γίνεται για να καταλάβουμε πως δεν έχουμε δει τίποτα.

Ζούμε τεράστιες στιγμές . Ιστορικές στιγμές.

Στα Τρίκαλα η Mαρίνα Πατούλη και Δημήτρης Παπαστεργίου θα φωταγωγήσουν την  κεντρική γέφυρα – ΤΡΙΚΚΗPress – Τα νέα των Τρικάλων

Η Μαρίνα Πατούλη θα αφήσει για λίγο το χρυσοποίκιλτο σαλόνι του σπιτού της προκειμένου να συναντήσει τον φίλο της δήμαρχο και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου για να φωταγωγήσουν την κεντρική γέφυρα της πόλης.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στους κοσμικούς κύκλους ενώ τα ειρωνικά σχόλια των Τρικαλινών χρηστών στα social media δείχνουν τον φθόνο τους για τους πλούσιους ανθρώπους που έχουν καλό και φίνο γούστο.

«Έλα μωρέ, θέλανε και τα πάθανε, τα πουτανάκια» φωνάζουν κάποιοι “ξεμωραμένοι” αριστεροί που δεν ανήκουν στο 58% που ψήφισε τον Δημήτρη Παπαστεργίου .

Η αλήθεια παντως είναι ότι από χαζοχαρούμενους συμβολισμούς πάμε καλά. Από αληθινό φως, τίποτα. Σκοτάδι.

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές .

Ο Παπαστεργίου φαντάζεται τον εαυτό του να υποδέχεται την Μαρίνα Πατούλη , να χαριεντίζεται μαζί της , να ανεβάζει τις φωτογραφίες στο facebook , να τις βλέπει ο Αγοραστός και να του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Χέστηκε ο Παπαστεργίου για τον ΟΗΕ . Για τον Παπαστεργίου σημασία έχει ο Παπαστεργίου.

Χαλάλι και σε κάτι σάιτ που τον υμνούν συνέχεια.

Πάντως ελέγχονται ως ανακριβείς οι πληροφορίες που θέλουν τον Παπαστεργίου να κάνει τον “χρυσό μεγάλο περίπατο” κάτι σαν του Μπακογιάννη για να διαβεί η Πατούλαινα.

Γιατί δεν βάφει τους Τρικαλινούς ποδηλατόδρομο με χρώμα χρυσαφί ;

Από εκεί και πέρα, η προσφορά του κ. Δημάρχου στο έργο του ΟΗΕ είναι πασίγνωστη..

Από τις ερήμους της Αφρικής, μέχρι τις παγωμένες οροσειρές των Ιμαλαίων, εδώ και χρόνια δίνει το παρών..

Ωχ Παναγία μου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή