Ωχ τι έγινε ξαφνικά ; Reviewed by Momizat on . Πάτρας Παναγιώτης : Διαβάζω ότι "...η κατάτμηση της Β’ Αθήνας σε τρεις μικρότερες εκλογικές περιφέρειες και του υπολοίπου Αττικής σε δύο έλαβε 241 ψήφους και έτ Πάτρας Παναγιώτης : Διαβάζω ότι "...η κατάτμηση της Β’ Αθήνας σε τρεις μικρότερες εκλογικές περιφέρειες και του υπολοίπου Αττικής σε δύο έλαβε 241 ψήφους και έτ Rating: 0

Ωχ τι έγινε ξαφνικά ;

Ωχ τι έγινε ξαφνικά ;

Πάτρας Παναγιώτης : Διαβάζω ότι “…η κατάτμηση της Β’ Αθήνας σε τρεις μικρότερες εκλογικές περιφέρειες και του υπολοίπου Αττικής σε δύο έλαβε 241 ψήφους και έτσι θα ισχύσει από τις επόμενες εκλογές. Υπέρ της κατάτμησης ψήφισαν, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία, το Κίνημα Αλλαγής και το Ποτάμι, υπερβαίνοντας κατά πολύ το όριο των 200 ψήφων, που απαιτείται για να ισχύσει μια συνταγματική αλλαγή από την επόμενη εκλογική αναμέτρηση…”!!!
Ωχ τι έγινε ξαφνικά ;  Δεν είπαμε ότι δεν …ψηφίζουμε τίποτα που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ μιας και προέχει να φύγει από την κυβέρνηση ;  Με αυτό το αντιπολιτευτικό σκεπτικό ως και “φιλελεύθεροι” αντιτάχθηκαν στο Μακεδονικό, στα ομόφυλα ζευγάρια, στην αναδοχή κλπ!!
Περιμένω να δω τι θα πουν τωρα ;  Προς το παρόν βλέπω…μούγκα! Ισως το χωνεύουν για να βρουν τις κατάλληλες …δικαιολογίες !! Περιμένω να δω …την εφευρετικότητα τους στο να κάνουν το άσπρο ..μαύρο!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή