"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Όγδοη στο βάδην η Καρδιτσιώτισα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στα 20 χιλιομετρα βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στην κούρσα που έγινε στο Σαπόρο και τερμάτισε στην 8η θέση.

Είναι μια επιβράβευση της απίθανης διαδρομής που έχει τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και μια δικαίωση για τον αγώνα που κάνει η ίδια και όσοι τη στηρίζουν από τα πρώτα της βήματα.

Με τον ίδιο ρυθμό στο 14ο χιλιόμετρο έφθασε στην 16η θέση (1.04.33) και στα τελευταία πέντε χιλιόμετρα ήταν 15η.

Αρχισε ν’ ανοίγει ακόμη περισσότερο το βήμα της για να φθάσει στο 18ο χιλιόμετρο 12η (1.22.38) και στο τελευταίο μέρος με μια υπερβατική προσπάθεια έφθασε στην 8η θέση σε χρόνο 1.31.24 που είναι και φετινό της ρεκόρ.

Μια θριαμβευτική παρουσία, μια καταπληκτική κούρσα που την κατατάσσει στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη εργάζεται επτά μέρες την εβδομάδα στην οικογενειακή επιχείρηση (μεζεδοπωλείο) στην Καρδίτσα.

Το ωράριο της είναι τέτοιο που πολλές φορές, πηγαίνει για προπόνηση αφού κλείσει το μεζεδοπωλείο, περίπου τα μεσάνυχτα. Μαθημένη στα λίγα ποτέ δε διαμαρτυρήθηκε, ούτε όταν κέρδισε το χρυσό στο ευρωπαϊκό κύπελλο βάδην και είχε το βήμα για να μιλήσει στα ΜΜΕ. Απλά συνέχισε να σερβίρει μεζέδες, να βάζει στο κοινό ταμείο τα πουρμπουάρ και να προπονείται όπως και όπου μπορεί για το μεγάλο της όνειρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης