Όλα αυτά είναι η λεηλασία της φύσης και θα τους πάρει ο διάολος Reviewed by Momizat on . Τη δεκαετία του 80 για να περάσουν τα υδροηλεκτρικά φράγματα, έβαζαν στον κόσμο το δίλημμα , αν δε θέλετε να κάνουμε υδροηλεκτρικά αφού τα νερά πάνε χαμένα, θα Τη δεκαετία του 80 για να περάσουν τα υδροηλεκτρικά φράγματα, έβαζαν στον κόσμο το δίλημμα , αν δε θέλετε να κάνουμε υδροηλεκτρικά αφού τα νερά πάνε χαμένα, θα Rating: 0

Όλα αυτά είναι η λεηλασία της φύσης και θα τους πάρει ο διάολος

Όλα αυτά είναι η λεηλασία της φύσης και θα τους πάρει ο διάολος

Τη δεκαετία του 80 για να περάσουν τα υδροηλεκτρικά φράγματα, έβαζαν στον κόσμο το δίλημμα , αν δε θέλετε να κάνουμε υδροηλεκτρικά αφού τα νερά πάνε χαμένα, θα σας κάνουμε πυρηνικά εργοστάσια!! Λες και η.. αποικία ήταν σε θέση να τα κάνει!!
Συμφωνούσαν τότε όλοι, ότι η υδροηλεκτρική ενέργεια ήταν καθαρή και <<πράσινη>> εκτός από κάτι <<παλαβούς >> στη Μεσοχώρα που δεν ήθελαν να χαθεί το χωριό τους.
Σήμερα βάζουν το δίλημμα λόγω κλιματικής αλλαγής , θέλετε πετρέλαια ή ανεμογεννήτριες ;

Το τραγικό εδώ στην αποικία, είναι ότι δε θαφήσουν τίποτε όρθιο Και πετρέλαια θέλουν να εξορύξουν και υδροηλεκτρικά να κάνουν και ανεμογεννήτριες να βάλουν στα βουνά και ηλιακά στα πιο γόνιμα χωράφια.
Όλα αυτά είναι η λεηλασία της φύσης και τους πήρε ο διάολος.
* Στη φωτογραφία ξεκοιλιασμένα βουνά και μια ιστορική κατεστραμμένη πετρογέφυρα – η Καμάρα που τώρα δεν υπάρχει γιατί έπεσε, όταν χτίζονταν το φράγμα στη Μεσοχώρα .

Xρήστος Βλάχος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή