Όλγα Γεροβασίλη: Δέσμευση της κυβέρνησης η ολοκλήρωση των έργων στη Μεσοχώρα Reviewed by Momizat on . Τη βούληση της κυβέρνησης να ολοκληρωθούν τα έργα στη Μεσοχώρα για να λειτουργήσει ο υδροηλεκτρικός σταθμός εξέφρασε η Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερν Τη βούληση της κυβέρνησης να ολοκληρωθούν τα έργα στη Μεσοχώρα για να λειτουργήσει ο υδροηλεκτρικός σταθμός εξέφρασε η Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερν Rating: 0

Όλγα Γεροβασίλη: Δέσμευση της κυβέρνησης η ολοκλήρωση των έργων στη Μεσοχώρα

Όλγα Γεροβασίλη: Δέσμευση της κυβέρνησης η ολοκλήρωση των έργων στη Μεσοχώρα

Τη βούληση της κυβέρνησης να ολοκληρωθούν τα έργα στη Μεσοχώρα για να λειτουργήσει ο υδροηλεκτρικός σταθμός εξέφρασε η Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητική Εκπρόσωπος κ. Όλγα Γεροβασίλη στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα στην Ιερά Μονή Σέλτσου, στην κοινότητα Πηγών Άρτας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τη συμπλήρωση 212 ετών από το ολοκαύτωμα των Σουλιωτών.

Ως πρώτο βήμα έθεσε την ολοκλήρωση της μελέτης του Πανεπιστημίου για τον οικισμό, η οποία αναμένεται εντός του Σεπτεμβρίου.

Μετά τη συνάντηση, σε δηλώσεις της η κ. Όλγα Γεροβασίλη ανέδειξε τα πολλαπλά οφέλη που συνεπάγεται η λειτουργία του υδροηλεκτρικού σταθμού της Μεσοχώρας.

Ο. Γεροβασίλη: Δέσμευση της κυβέρνησης  η ολοκλήρωση των έργων στη Μεσοχώρα

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός δήλωσε: «Η σημερινή συνάντηση με την κ. Γεροβασίλη ήταν χρήσιμη και εποικοδομητική. Εξυπακούεται ότι ως Περιφέρεια Θεσσαλίας ακούμε με έκδηλη ικανοποίηση τέτοιες, θετικές, για την ολοκλήρωση του έργου δηλώσεις – δεσμεύσεις υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης.

 

Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας η ολοκλήρωση και λειτουργία των έργων στη Μεσοχώρα είναι θέμα κεντρικής προτεραιότητας και ύψιστης σημασίας. Είναι αυτονόητο ότι όπως μέχρι τώρα, έτσι και μέχρις ότου το έργο ολοκληρωθεί, δεσμευόμαστε να το παρακολουθούμε στενά και να παρεμβαίνουμε όταν και όπου χρειάζεται.

Αυτό το σκεπτικό ανέπτυξα σήμερα στην κ. Όλγα Γεροβασίλη κι είναι αλήθεια ότι έτεινε ευήκοον ους στις θέσεις μας. Δεν επαναπαυόμαστε. Εντείνουμε τις προσπάθειές μας ώστε να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί αυτό το εθνικής σημασίας έργο, το οποίο άλλωστε επιθυμούν οι Θεσσαλοί αλλά και γενικότερα οι Έλληνες πολίτες  στην πλειονότητά τους».

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή