"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Όλοι έξω απ’ το Ειρηνοδικείο Tρικάλων !

lafarm

Σχετικά άρθρα

plistiriasmoi

Nεό ραντεβού στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων δίνει αύριο Τετάρτη το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα μνημόνια και το επιβληθέν μνημονιακό καθεστώς συνεχίζουν να είναι εδώ!

Η ανεργία, τα λουκέτα, η φτώχεια, η πείνα και η εξαθλίωση του ελληνικού λαού είναι εδώ!

Οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί κατοικιών, γραφείων, μαγαζιών, χωραφιών από τράπεζες, εφορίες και τοκογλύφους συνεχίζονται κανονικά!

Στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων την Τετάρτη 18 Μάρτη βγαίνει στο σφυρί η λαϊκή περιουσία!

Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών στα Τρίκαλα είναι ένα ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ που έχει καθήκον να το αγκαλιάσει και να το στηρίξει χωρίς φόβο και με πάθος κάθε ελεύθερος Τρικαλινός συμπολίτης μας που υποφέρει και καταδυναστεύεται απ’ τη βαρβαρότητα των μνημονίων, την Ε.Ε. και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Εδώ η αριστερή ή δεξιά προέλευση του καθενός δεν έχει καμιά σημασία.

Περνάμε τον φόβο απέναντι!

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών είναι δίκαιο, νόμιμο και λαϊκό, γιατί υπερασπίζεται τα νόμιμα δικαιώματα του λαού, δηλαδή τα σπίτια, τα εργαλεία και τα μέσα εργασίας του. Υπερασπίζεται εν τέλει την επιβίωση και την αξιοπρέπεια του λαού. Η ανομία ανήκει στον εχθρό που επίμονα και παρατεταμένα δεν σέβεται και παραβιάζει ξετσίπωτα Σύνταγμα και νόμους, κανόνες και αρχές.

Είναι γνωστό ότι από 1-1-2015 οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας απελευθερώθηκαν. Οι τράπεζες και τα ληστρικά φαντς είναι έτοιμα να επιπέσουν σαν κοράκια στα σπίτια των Ελλήνων και να μας αφήσουν άστεγους! Η κυβέρνηση δεν πρέπει να υποκύψει στις πιέσεις των λύκων της Ε.Ε., της Ε.Κ.Τ. και του Δ.Ν.Τ. ή των ντόπιων λύκων και να ψηφίσει επιτέλους τον νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Που κι αυτό δεν αρκεί. Απαιτείται συνεχής, μόνιμη και μαζική κινητοποίηση των ίδιων των πολιτών για την προστασία της λαϊκής περιουσίας (σπίτια, χωράφια, μαγαζιά, εργαλεία και μέσα εργασίας και επιβίωσης).

Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ, μαζί μ’ άλλους φορείς και κινήσεις, συμμετέχοντας στην Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών καλεί κάθε Τρικαλινό και Τρικαλινή την Τετάρτη 18 Μαρτίου και ώρα 3:30 μ.μ. έξω από το Ειρηνοδικείο Τρικάλων για να μην γίνουν πλειστηριασμοί των σπιτιών, μαγαζιών και χωραφιών μας!

-Κανένας φόβος απέναντι στ’ αρπακτικά, τους εκμεταλλευτές και τους δυνάστες του λαού!
-Κανένας πλειστηριασμός από τράπεζες, εφορίες και τοκογλύφους δανειστές!
-ΣΤΟΠ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (και σ’ όλη την Ελλάδα)!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης