Όλοι αναγνωρίζουν το έργο του Χρήστου Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Θερμής υποδοχής έτυχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Περιφ Θερμής υποδοχής έτυχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Περιφ Rating: 0

Όλοι αναγνωρίζουν το έργο του Χρήστου Μιχαλάκη

Όλοι αναγνωρίζουν το έργο του Χρήστου Μιχαλάκη

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, κατά την προεκλογική του περιοδεία σε χωριά του Νομού Τρικάλων.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 03-05-2014 συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, περιόδευσε στα χωριά Καλοχώρι, Νέα Ζωή, Σπαθάδες, Αύρα, Θεόπετρα, Σαρακίνα, Περιστέρα και Βασιλική, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τον  κ. Μιχαλάκη και γενικότερα για τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ο οποίος έκανε σημαντικό έργο κατά τη θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια.

Ο ίδιος έκανε ένα μίνι απολογισμό στους κατοίκους αυτών των τρεισήμισι χρόνων που διήρκησε η θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης, τόνισε τη σημασία των έργων που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και αυτών που συνεχίζονται, λέγοντας χαρακτηριστικά “κάνουμε έργα ουσίας που λύνουν πολλά προβλήματα των κατοίκων”.

michalakis_periodeia

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή