"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

«Όλοι επιχειρούν να πάρουν αποστάσεις από τις ευθύνες»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την ώρα που ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με εκτενές δελτίο τύπου αναφέρεται στις δεκάδες παρεμβάσεις που γίνονται στα αντιπλημμυρικά έργα της Θεσσαλίας έρχονται από Αθηναϊκά Μέσα ενημέρωσης πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες  πολλά από τα αυτά τα έργα έχουν σταματήσει!!

Προχωρώντας και ένα βήμα παραπάνω κάνουν λόγο για άνωθεν εντολή που δόθηκε από τον Κώστα Αγοραστό ενώ εντύπωση προκαλεί ο και ο τίτλος της ιστοσελίδας του efsyn.gr «Καταγγελίες για σαμποτάζ Αγοραστού στα αντιπλημμυρικά έργα μετά την ήττα» (διαβάστε εδώ το δημοσίευμα)

και η πληροφορία που δημοσίευσε topontiki.gr  (διαβάστε εδώ το δημοσίευμα) ότι «οι εργολάβοι επικαλούνται προφορική εντολή του ίδιου του κ. Αγοραστού, ενώ τοπικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για ανάλογη εντολή από τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.»

Στα δημοσιεύματά αυτά απαντώντας ο κ. Μιχαλάκης δήλωσε κατηγορηματικά (energospolitis.gr)  “πως όλες οι εργολαβίες συνεχίζονται κανονικά, όπως και οι εργασίες αποκατάστασης βατότητας. Όσον αφορά στις αναθέσεις έργου, αυτές τόνισε δεν μπορούν ν γίνουν αν δεν προκύπτουν έκτακτες ανάγκες”.

Πάντως η αίσθηση που δημιουργείται  στον Πολίτη της Θεσσαλίας είναι ότι σε ένα τέτοιο κλίμα που έχει δημιουργηθεί «  όλοι επιχειρούν να πάρουν αποστάσεις από τις ευθύνες που θα προκύψουν από ένα νέο πιθανό πλημμυρικό γεγονός»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης