«Όλο τον Κόσμο Γύρισες» Reviewed by Momizat on . Ο Γιάννης Κούτρας και ο Απόστολος Ρίζος, ερμηνεύουν Νίκο Καββαδία στο «Αέρινο» το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. Μετά την μουσική παράσταση του καλοκαιριού που ενθουσίασε Ο Γιάννης Κούτρας και ο Απόστολος Ρίζος, ερμηνεύουν Νίκο Καββαδία στο «Αέρινο» το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. Μετά την μουσική παράσταση του καλοκαιριού που ενθουσίασε Rating: 0

«Όλο τον Κόσμο Γύρισες»

«Όλο τον Κόσμο Γύρισες»

aerinoΟ Γιάννης Κούτρας και ο Απόστολος Ρίζος, ερμηνεύουν Νίκο Καββαδία στο «Αέρινο» το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

Μετά την μουσική παράσταση του καλοκαιριού που ενθουσίασε το κοινό στο Θέατρο Badminton, οι δύοbluesερμηνευτές σαλπάρουν ξανά με τον ποιητή της θάλασσας, για μουσικούς τόπους όπου το ταξίδι, γίνεται προορισμός.

Ο Γιάννης Κούτρας, ο παθιασμένος ερμηνευτής που ταύτισε τη φωνή του με το Σταυρό του Νότου, συναντάει τον Απόστολο Ρίζο, έναν από τους πιο ιδιαίτερους και αγαπημένους ερμηνευτές- τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς.

Όλα τα μεγάλα ποιήματα του Νίκου Καββαδία σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου αλλά και μελοποιήσεις των Δημήτρη Ζερβουδάκη, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Μαρίζας Κωχ, Γιάννη Σπανού, Αρλέτας, Λάκη Παπαδόπουλου,Αργύρη Μπακιρτζή και του συγκροτήματος «Ξέμπαρκοι».

Μια μουσική συνάντηση βασισμένη στα αστείρευτα σε νόημα και ευαισθησία τραγούδια του ποιητή των θαλασσών, μεσυγκλονιστικές ερμηνείες, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και υποδειγματική εκτελεστική προσέγγιση.Την παράσταση συνοδεύουν προβολές.

Παίζουν οι μουσικοί:
Μίμης Ντούτσουλης (κοντραμπάσο)
Ηλίας Δουμάκης (τύμπανα)
Λευτέρης Πουλιού (σοπράνο σαξόφωνο)
Άκης Μουχλιανίτης (πλήκτρα- ενορχήστρωση)

Είσοδος 12 ευρώ, Τηλ. επικοινωνίας 6974816991  Ωρα έναρξης 22.00

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή