Όμορφες Τρικαλινές δημιουργίες Reviewed by Momizat on . Με βασικό “όπλο” την ακουστική κιθάρα του και κάποια άλλα όργανα με ρίζες στην αμερικάνικη παράδοση( μπάντζο ,μαντολίνο,χαβάγια,φυσαρμόνικα) ,ο Γιάννης Τρικόπου Με βασικό “όπλο” την ακουστική κιθάρα του και κάποια άλλα όργανα με ρίζες στην αμερικάνικη παράδοση( μπάντζο ,μαντολίνο,χαβάγια,φυσαρμόνικα) ,ο Γιάννης Τρικόπου Rating: 0

Όμορφες Τρικαλινές δημιουργίες

Όμορφες Τρικαλινές δημιουργίες

Με βασικό “όπλο” την ακουστική κιθάρα του και κάποια άλλα όργανα με ρίζες στην αμερικάνικη παράδοση( μπάντζο ,μαντολίνο,χαβάγια,φυσαρμόνικα) ,ο Γιάννης Τρικόπουλος μας προτείνει την δουλειά του μέσα απο το cd “Hole in the Day” .

Φωτογραφία του Ζαμάν Φού.

Μία δουλειά που άρχισε και τελείωσε στο σαλόνι-στούντιο του σπιτιού του ,με 2-3 φτηνά μικρόφωνα ,κάποιες κιθάρες & μια κονσόλα-εγγραφέα ,χωρίς την παραμικρή επεξεργασία σε προγράμματα υπολογιστών και παρεμβολές της σύγχρονης τεχνολογίας .

Φωτογραφία του Vaggelis Chalkias.

Έτσι, άμεσα στα αυτιά του ακροατή ,όπως έγινε η σύλληψη και εγγραφή των συγκεκριμένων μουσικών θεμάτων.

Κεντρικό ρόλο εδώ έχουν τα ακουστικά όργανα και μία μάτια σ αυτό που ονομάζεται americana ή μουσική κάντρυ ! Ο Γιάννης ασχολείται χρόνια μ αυτό το είδος της μουσικής ,ψάχνοντας και αναζητώντας εικόνες ,ακούσματα ,μνήμες που καμιά φορά ανασύρονται απο τα παλιά western του Τζων Φόρντ και του Τζών Γουέιν εώς τα σύγχρονα road movies .

Εχει δούλεψει επί χρόνια ως επαγγελματίας μουσικός και μαθήτευσε ακουστική κιθάρα διπλά στον γνωστό κιθαρίστα-μουσικό -παραγωγό Θανάση Μπίκο στην Αθήνα .

Το cd του διανέμεται από τον ίδιο στέλνοντας ενα e-mail στο: trikopoulos72@yahoo.gr.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή