Όνομα έκπληξη στο ψηφοδέλτιο του Κωστα Αγοραστού από τα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η έκπληξη ακούει στο όνομα  Δήμητρα Νάτσινα η οποία θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στα Τρίκαλα με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού. Η γνωστή συμ Η έκπληξη ακούει στο όνομα  Δήμητρα Νάτσινα η οποία θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στα Τρίκαλα με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού. Η γνωστή συμ Rating: 0

Όνομα έκπληξη στο ψηφοδέλτιο του Κωστα Αγοραστού από τα Τρίκαλα

Όνομα έκπληξη στο ψηφοδέλτιο του Κωστα Αγοραστού από τα Τρίκαλα

Η έκπληξη ακούει στο όνομα  Δήμητρα Νάτσινα η οποία θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στα Τρίκαλα με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού. Η γνωστή συμπολίτισσα γιατρός διεκδικεί μία θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας και όπως δηλώνει η ίδια : «πεποίθησή μου είναι ότι οι άνθρωποι οφείλουν να αναλαμβάνουν το μερίδιο που τους αναλογεί και να μην στέκονται εξ αποστάσεως κριτές των πεπραγμένων, αντίθετα να είναι ενεργοί πολίτες».

Αποτέλεσμα εικόνας για Δήμητρα Νάτσινα ιατρός

Πρόκειται για μια υποψηφιότητα-έκπληξη που αφορά μια γυναίκα με έντονη κοινωνικοπολιτική δράση , η οποία συνδυάζει και την πνευματική καλλιέργεια, καθώς το βιογραφικό που τη συνοδεύει είναι πλούσιο.

Γνωστό και δραστήριο στέλεχος της τοπικής κοινωνίας και είναι βέβαιο ότι η υποψηφιότητά της προσδίδει σημαντική δυναμική στο συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Demi Nat, χαμογελάει, κείμενο

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή