Όξω φτώχεια! Reviewed by Momizat on . Tης Ζωής Χατζηθωμά Αγαπημένο μου ημερολόγιο, σήμερα έμαθα ότι τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι 399 εκατομμύρια. Πάλι καλά, τουλάχιστον δεν είναι 400, ένιωσα Tης Ζωής Χατζηθωμά Αγαπημένο μου ημερολόγιο, σήμερα έμαθα ότι τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι 399 εκατομμύρια. Πάλι καλά, τουλάχιστον δεν είναι 400, ένιωσα Rating: 0

Όξω φτώχεια!

Όξω φτώχεια!

Tης Ζωής Χατζηθωμά

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, σήμερα έμαθα ότι τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι 399 εκατομμύρια. Πάλι καλά, τουλάχιστον δεν είναι 400, ένιωσα ανακούφιση.

Γιατί αν ήταν τόσα, θα ήμουν σίγουρη ότι αυτοί κυρίως φτωχοποίησαν τη χώρα και πολλές οικογένειες πεινάνε και τα παιδάκια στο σχολείο στερούνται τα απαραίτητα και δεν έχουν εδώ και πολλούς χειμώνες επαρκή θέρμανση και σταματούν τις σπουδές τους.

Και αρκετοί φίλοι μου έχουν γίνει μετανάστες και ζορίζονται εκεί στα ξένα και δεν αρκεί ένα μήνυμα, μια εικόνα, πόσα να πεις σε μια εικόνα βιαστική.

Και ένας γείτονάς που έφυγε για πάντα, δε άντεξε, ήταν πολύ για κείνον, γιατί είχε φιλότιμο και αξιοπρέπεια και ψυχή…

Ευτυχώς που δεν ήταν 400 τα εκατομμύρια, πώς θα άντεχα να τους βλέπω να μας κουνούν το δάχτυλο και εκείνους και τους παρατρεχάμενούς τους, όπως ηθικολογούν στην αρχή και στη συνέχεια απειλούν οι μαφιόζοι;

Ευτυχώς όμως ακόμη τα έχω εγώ 400 και ευτυχώς έχω καλή αντίληψη και κρίση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να μου θολώσουν το νου.
Έρχεται χειμώνας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, με φοβίζουν χειμώνες…
Τι άλλο νέο για σήμερα; Έμαθα ότι πήραν και τα μετάλλια από τη Δεβετζή, γιατί ήταν ντοπαρισμένη είπαν, αγαπημένο μου ημερολόγιο.

Κάνε, Θεέ μου, να βρεθεί και ο ΓΑΠ ντοπέ, να μας πάρουν πίσω τα μνημόνια!

Έχω ανάγκη από καθαρό αέρα και καθαρούς ανθρώπους, χωρίς βαρίδια και τίποτα βρόμικο στην ψυχή τους…

Να ξεπλύνω το μυαλό μου με καλοσύνη και ανθρωπιά…έχω ανάγκη από καλές ειδήσεις και χαμόγελα, όπως παλιά!..Μπορούμε ακόμη άραγε;

 

Σχόλια (1)

  • Ρ.Σ.

    Ούτε παλιά είχαμε καλές ειδήσεις, ούτε τότε περισσευαν τα χαμογελα .
    Ασθενει η μνήμη μας και κραταμε μόνο τα όποια θετικά για να τροφοδοτουμε το μέλλον μας με το ενδοξο παρελθόν.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή